september 2010

Lys i mørketKOMMENTER HER!

I drømme eller i virkeligheten?

Jeg tror jeg nettopp våknet. Hodet hang i hvert fall ned for litt siden og virket så tung at nakken nesten var umulig å heise opp. Jeg tror jeg skvatt da jeg våknet. Hoppet til værs like lett som en fugl. Eller så drømte jeg det også. Jeg er sliten. Veldig sliten. Ikke ?åh-puh-ferdig-på-skolen? sliten, men heller mer ?æææ-endelig-i-mål-etter-maratonet? sliten, selv om jeg ikke egentlig har løpt maraton. Det bare kjennes sånn ut. Det en ekkel følelse. Jeg puster, men jeg anstrenger meg ikke. Hvis jeg ikke hadde pustet automatisk eller latt underbevisstheten tatt kontrollen, tror jeg ikke at jeg taklet å puste på egenhånd. Det hadde rett og slett tatt for mye energi og det har jeg ikke noe særlig av forøyeblikket.

En lekende samling med blondt hår forflytter seg ned i det apatiske ansiktet mitt, så jeg løfter opp hånden raskt og ?legger? det så fint bak øret igjen. Men jeg er ikke helt sikker på om jeg drømte det eller om jeg faktisk gjorde det, så jeg må dobbelt sjekke. Joda, det var ikke noe flygende hår på avveier i ansiktet så da må jeg antagelig ha dyttet det vekk trossalt. Eller kanskje jeg drømte om håret også? Et lys treffer meg plutselig og tar to-tre sekunder før jeg skjønner at det var sola som ville gi den fregnete nesa mi enda flere fregner. Solstrålene stikker i øynene, så jeg lukker dem elegant igjen nok en gang. Plutselig var solen borte og veien jeg husket vi var, har stoppet og bilen likeså. En idé om at det kan være lurt å ta av seg beltet før man prøver å gå ut av bilen faller ned i hodet mitt. Så jeg gjør det. Tror jeg. Med ett blir jeg usikker igjen på om jeg bare tenkte at jeg skulle gjøre eller om jeg faktisk fullførte det, så jeg tar en ekstra titt og ser at jeg faktisk burde stole på meg selv litt mer neste gang.

Forsiktig heiser jeg kroppen opp og ut av bilen og begynner å bevege den altfor slitne kroppen oppover trappene ved hjelp av to stødige krykker godt plassert under hendene. Nok en gang må jeg ta en ekstra kikk for å se om jeg faktisk hinker oppover i trappen eller om jeg fortsatt sitter sovende i bilen. Overraskende nok er jeg halvveis oppe i den så altfor tunge trappen. Jeg kan ikke engang huske at jeg måtte sette i gang armmusklene for å ta fatt på heisen og klyper meg selv i armen en ekstra gang for å sjekke om jeg drømmer igjen. - Au! Jeg drømmer hvis ikke nå heller.

 

Q; Har du noen gang hatt samme følelse?

KOMMENTER HER!

Noen godbiter

 

 

Noen favoritter fra modekungen.se - alle herifra

Liker du modekungen? Hvilke favoritter har du der?

KOMMENTER HER!

Leaves

Var ute å gikk tur med krykkene i stad og da tok jeg masse høstbilder. En liten smakebit og dagens bilde. :-)

KOMMENTER HER!

Dagens outfit

Dette hadde jeg på meg i dag, ganske enkelt, men likte det littegrann jeg. Også fikk jeg brukt den nye strikka vesten fra H&M. Har også på meg Marc by Marc Jacobs veska mi som er fryktelig glad i. Pluss det gedigne leopardskjerfet mitt som jeg av en eller annen grunn tok av rett før bildet.. -.-

KOMMENTER HER!

Breakfast

Dagens bilde ble faktisk tatt ved frokostbordet. Et gluten og laktosefritt knekkebrød med banan og jordbærsyltetøy.

Hva spiser du til frokost?

KOMMENTER HER!

Sunset

Hehehhehee. Siden det tredje bildet og den tredje dagen har jeg hatt null tilgang på kamera og pga de dumme kompisene (les; et par visse krykker) har det vært svært vanskelig å komme seg ut for å få tatt noen bilder. Så vi sier at vi fortsetter videre på dag 4, så her kommer det enten dere godtar det eller ikke. Egentlig har det ikke noe å si for min del om dere "godkjenner" at jeg så fint tok et par dagers pauser, for tross alt er jo dette min blogg og da gjør jeg jammen akkurat hva jeg vil.

Himmelen var sykt fin i stad, men så varte det seriøst i to minutter før det forsvant nesten like raskt som det kom. Ikke redigert, kun lagt på mitt navn nederst. :-)

Var det en fin solnedgang hos deg i kveld? Hva syns du om bildet?

KOMMENTER HER!

Don't tell me it's monday tomorrow...

Jeg pleier vanligvis ikke syns at søndager er så ille. Ikke engang når man tenker på at det er skole dagen etter. Skoleuka pleier som regel å gå fort selv om det er innmari lange dager, men når vi har musikkfag innimellom den tunge teorien blir alt plutselig 98038094284 ganger bedre. De andre vanlige fagene blir også morsommere og det er så mye mer inspirerende å stå opp tidlig hver dag for å så bevege sitt trøtte luksuslegeme ut av sengen og ta fatt på den lange skoleveien. Vel, det har i hvert fall vært sånn.

I dag har jeg virkelig ikke en sånn "Yeah, en ny uke full av nye muligheter!" følelse. Neste skoleuke er nemlig byttet ut med BARE teorifag. En så kalt "Fellesfaguke". Jeg vet jo at det er sånn fordi de to ukene etter høstferien bare går til forberedelser til OD forestillingen og musikkfag, men allikevel. Det var jo en grunn til at jeg valgte musikk, dans og drama linja istedenfor allmen. Jeg bare sier det, jeg altså..

Men noen ganger må man arbeide hardt for å så få det morsommere senere. Jeg skulle bare ønske at det ikke var i morgen.. 

Åh, av en eller annen grunn funker det ikke å linke PÅ bildet, så kilden finner du her.

Q; Har du noe i mot søndager?

KOMMENTER HER!

Who are YOU?

Nå holdt jeg seriøst på å fortsette med å skrive engelsk, men det skal jeg spare dere ifra. Selv om jeg tross alt fikk en femmer i faget. Jaja, tilbake til saken. Bare av nysgjerrighet, hvem er DU/DERE som leser bloggen min i dag/tidligere? Selv om dere bare er innom i dag, må dere gjerne si hvem dere er. I'm curious. Ha, alt høres bedre ut på engelsk..

PS; dette er et obligatorisk spørsmål!! (;

EDIT; Hvorfor er dere så feige og ikke tørr å si hvem dere er? Jeg ser jo i statestikken at det er en god del flere.

KOMMENTER HER!

xfactor og ispose

Hey folkens. Har dere hatt en fin dag? Jeg har vært forferdelig dårlig i hofta, så jeg klarte ikke å dra på skolen, men måtte istedenfor dra hjem til mormor som kjørte meg til lege og apotek. Betennelsen i hofta gjør så ubeskrivelig vondt til tider og ble plutselig tre ganger verre i går. Så etter herjing med beinet hos vikaren til fastlegen og snakking med mannen til fastlegen min som forøvrig kaller meg for "prinsessa" (haha, aner ikke hvorfor) bærte det ut på landet igjen. Jeg sitter her enda. Egentlig har det vært deilig med en skolefri dag og bare tv-titting. Jeg har derfor ikke fått tatt noen dagens bilde, men jeg lover å gjøre det i morgen. Da er det idrettsdag på skolen faktisk! Men jeg kan selvfølgelig ikke være med pga de dumme kompisene mine som går under navnet "krykkene". Det er dumt, men jeg skal heie av full hals!

Ellers har jeg nå sotte å sett på hundrevis av xfactor auditioner og tårene har både rent og spruta og noen ganger har jeg flau over at noen som OVERHODET ikke kan synge melder seg på å driter seg ut så fullstendig.. Men smaken er jo som baken, heldigvis. Noen imponerte meg sykt og fikk meg til å få hakeslep, mens andre var mindre imponerende... Men å velge èn favoritt enda er vanskelig syns jeg.

 

Adrian var sykt flink :o

Q: Har du en favoritt enda? Hvem likte du best?

KOMMENTER HER!

Langt der oppe i skyene

Langt der oppe i skyene flyr det. Så langt oppe at det nesten er umulig å se. Tenk på hvor små vi ser ut når det ser ned på oss. Små, sårbare maur. Det kommer nærmere, i en fart på likhet med lynet. Jeg lurer på hvor stor fartsbot den hadde fått hvis den hadde kjørt like fort på E6'n. Mest sannsynlig hadde ikke politiet rukket å tatt laser av hastigheten engang. Hvis det hadde kjørt nede på E6'n, hadde det nok blitt et par hundretalls biler mindre, ja. I hvert fal hele biler.

Skulle ønske det var meg, jeg. Skulle ønske det var jeg som svevde langt, langt der oppe i skyene. Skulle ønske det var jeg som kunne ta sats og fart, for å så sveve himmelhøyt (wordplay!) til ingen kunne ta meg lenger. Tenk så herlig! Tenk så deilig å bare kunne lette fra alt og alle. Lette fra tanker og bekymringer og bare sveve. Fly over å se ned på de legolignende menneskene langt, langt der nede. Puste rolig inn kjølig og frisk himmelluft. Og så tilslutt kanskje sovne på en lodden, bomullslignende sky mens svalene fløy rundt meg og sang meg i søvn.

//begge foto - privat

KOMMENTER HER!

Slitsom dag

I dag har vært en slitsom dag, fysisk sett. Hofta har vært så utrolig vond at jeg omtrent har vært helt dopa ned på smertestillende og det var nesten umulig å sitte å jobbe med matteoppgavene i stad. Utrolig nok går det helt greit på T matte, noe jeg syns er overraskende bra. Hadde egentlig tenkt at jeg ikke klarte T og måtte bytte til P matte, men foreløpig går det supert.

Q; Hva slags matte har/hadde du på vgs? Likte du dagens bilde?

KOMMENTER HER!

Where to find?

Jeg fikk sånn plutselig lyst til å ha en photoshoot enten med lillesøs eller selvutløsern, men med maske. Men så har det seg nemlig sånn at jeg ikke eier noen maske. Så jeg lurte vel egentlig på om dere visste om en butikk som enten solgte ferdiglagde fine masker noe aka de bildene under her, eller om en "oppskrift" på hvordan lage en fin en? Da hadde JulianeSofie blitt innmari glad. Så vet me det.

http://weheartit.com/entry/3922275


http://weheartit.com/entry/3890054

Q: Liker du masker?

KOMMENTER HER!

Hippie!

Dagens bilde. I dag tok vi klassebilde og jeg hadde egentlig tenkt til å legge ut hippieoutfit, men jeg kom ikke hjem før nå for en halv time siden og da var det litt mørkt for å ta bilder. Men her ser dere sånn detaljer av en del av antrekket i hvert fall. Nei, nå skal jeg sove. Nattinatt! (jepp, jeg skal legge ut klassebilde når den tid kommer)

Q: Hvordan har dagen deres vært? Forresten så var det superkoselig å få høre at så mange slenger seg på prosjektet. Lykke til, folkens!

Forresten er det en superfin konkurranse hvor du kan vinne en stilig veske hos donnalouise her.

KOMMENTER HER!

Little flower

Tenkte jeg skulle starte med et fotoprosjekt (fikk inspirasjon på flere blogger, blant annet Mikaela sin) som går ut at jeg skal ta et bilde hver dag i et halvt år. Eller 180 dager om du vil. Bare et bilde av enten en person, gjenstand, natur eller hva som helst egentlig og så poste det på bloggen. Da får jeg både fotoinspirasjon og bloggelyst, tenker jeg! :-)

Altså "day 1" bilde.

EDIT; jeg har ikke tid til det allikevel, hehehe... derfor slutter jeg med det før sånn midt uti, liksom.

KOMMENTER HER!

Hey you! Get off my street!

Hvis ikke jeg husker helt feil er det begynnelsen på en veldig morsom lek. Kom nemlig på setninga når jeg så den skumleste (og farligste) skapningen ever, RETT utenfor ytterdøra vår her om dagen...

Some lovely pictures daddy shot at Sebastian's 6 years birthday... (Haha, jeg drev med engelsklekser samtidig!)

ÆSSSSJ!!! VERDENS EKLESTE DYR!!!

ewwww.

Har du edderkoppfobi eller syns at de er ekle?
(alle foto privat - tatt av enten meg eller pappa og har gjennomgått en liten photoshop fiksing)

KOMMENTER HER!

Tommel opp eller ned?Jeg liker de på en måte, men jeg aner ikke om jeg hadde kledd de. :o Hva syns dere? Tommel opp eller ned?

KOMMENTER HER!

Hippie mandag

Ja, jeg er faktisk fullt klar over at det er fredag i dag og ikke mandag. Men dere skjønner at vi skal ta klassebilde på mandag, eller "gruppebilde" som alle lærerne kaller det. Siden vi går på musikk, dans og drama vi jo finne på noe spesielt, ikke sant? Etter litt fram og tilbake, litt himling med øynene, nikking, riste-på-hodet-ing og så klart full diskusjon på nivå med politikkerdiskusjon (og da begynner det å bli alvorlig, altså!) ble vi enige om tema. Som dere helt sikkert skjønte på overskriften ble tema noe så superfantastisk som HIPPIE. Ordentlig hippier med hårbånd, store 60 - 70-talls klær, midtskill, blomster, fred/peace tegn og selvfølgelig doping. HE-HE. GLEDER meg til å finne ut hva jeg skal ha på meg! Og bare for inspirasjonens skyld slenger jeg med et par hippie bilder jeg fant på den geniale bildesiden weheartit.com

 Tumblr_l7mbwiaj221qd6p3co1_500_largehttp://weheartit.com/entry/3518301

Tumblr_l8j34ot1e81qdbp2vo1_500_largehttp://weheartit.com/entry/3930699

Tumblr_l8j40nmtvy1qdbp2vo1_500_large

http://weheartit.com/entry/3930709

Tumblr_l8syk67psz1qb2ahqo1_500_large

http://weheartit.com/entry/3919393

Tumblr_l7bhzhfopp1qa16ugo1_500_large

http://weheartit.com/entry/3437534

3809366754_3a80bf8349_z_large

http://weheartit.com/entry/3331277 Litt sånn kanskje?

Q: Har dere gjort/skal dere gjøre noe spesielt på klassebilde?

KOMMENTER HER!

Håpløshet i kveldskumringen

Jeg sitter seriøst med mitt lille surrehue i hendene i øyeblikket. Tenker så det knaker høyt, nesten så høyt at grevlingen som bor i taket springer avgårde fordi den tror den endelig har kommet inn til et bein. Sårri å måtte skuffe deg Grevling, men det er nok bare min hardtenkende hjerne som prøver så fint å komme på noen fornuftige ord å skrive ned. Operasjon mislykket, får jeg egentlig bare lyst til å skrike ut med en gang. Men ærlig talt. Jeg er da ikke så lat?

Photo Booth bilde fordi jeg rett og slett er for LAT til å ta bilde med speilrefleksen og overføre til mac'n.

Problemet er at jeg har en gammel (fikk ikke levert forrige uke pga sykdom..) nynorsk lekse som skal leveres i morgen. Teamet er "positive og negative sider med internett osv". Egentlig vet jeg en hel masse om det og har mange idéer. På bokmål, vel å merke. Når jeg prøver å omformulere setningene til nynorsk blir det bare halvhjertet tullball og ord som ikke klinger på samme måte. Nei, nynorsk er et dikt språk, spør du nå meg. Egentlig er jeg ikke så veldig for at vi som aldri kommer til å trenge det må lære det. Jeg forstår og respekterer de andre som faktisk skriver det selv og alltid har gjort det, men hvorfor i all verden trenger vi andre det? Det forstår jeg virkelig ikke.

Men nå roper et så altfor trist og tomt word ark på meg, så jeg får vel gå å vrenge hodet litt til. Blogges!

FORRESTEN, har ulykkesfuglen vært ute å vandret igjen og har nå klart å påføre seg selv betennelse i hofta. Husker ikke helt om legen sa det var i BEINET eller LEDDET, men i hofta er det nå i alle fall. Shitvondt og lite å gjøre med annet enn å hinke bortover veien med to kompiser under armen. Nei, jeg snakker ikke om lusplukkende aper, men mine to kjære gode krykkebuddier...

FORRESTEN 2, vi skal på naturfagtur til festningen i morra for å se på trær og andre naturting. JEG MED KRYKKER? .....

FORRESTEN 3, hvem har bestilt STORM? Tror hytta blåser NED snart og så seiler vi visst likesågodt på bølgan den blå, vi og.

KOMMENTER HER!

MMS

Mobilblogg er fail.... Prøvde liksom å laste opp et bilde og alt mulig, med tekst og greier, men jeg får det visst ikke til. Jaja, da får jeg vel heller holde meg til vanlig blogging!

KOMMENTER HER!

Sliten engel

"Jeg ser at engelen din
er sliten nå
Den har våket med deg om nettene 
av depresjon 
og tatt i mot deg når du kommer
Den har vinket farvel 
til vennene 
Den har plukket blomster 
du selv ikke så
Den er sliten nå
Men å gi opp
finnes ikke
i det himmelske vokabularet
så den retter på glorien
børster vingene
og går videre"

Litt flaut å si, men for å være ærlig husker jeg ikke hva forfatteren heter.. Vet bare at moren hennes jobber sammen med min mor, tror jeg. Setter inn navnet hvis jeg kommer på det.

Jeg elsker det diktet. Det er så nydelig, så ærlig og utrolig søtt. Det gjør meg glad og litt trist. Det gir meg mot og får tankene til å spinne. Jeg husker jeg sendte det til en venninne når hun gikk igjennom en tøff periode. Hun har fortalt meg i senere tid at da livet hennes var ekstra vanskelig og nesten umulig å leve, fant hun fram meldingen fra meg med diktet, leste det, sendte meg en varm takke tanke og ble med ett i bedre humør. Det hender jeg finner det fram og, og da må jeg bare smile.

Q: Likte du diktet? Pleier du å lese dikt hvis du har det litt tøft?

KOMMENTER HER!

Når begynte jeg i militæret?..

Ærlig talt. Det må være en slags lov i menneske rettighetene elns når det gjelder hvor fryktelig tung skolesekken vår er. Når begynte jeg i militæret? spør jeg meg selv... Morfar veide sekken min her om dagen og da hadde den 1/4 del av bøkene + skolepc'n. Gjett hvor mye den veide? 13 kg!! Med en FJERDEDEL av bøkene! Huffameg, ikke rart jeg har vondt i ryggen.. Dessverre er det ikke noe å gjøre med.
Eller jo. Bussen kunne kjørt ned til busterud parken så hadde vi sluppet å LØPE hele veien til parken MED den steinhaugs liknende vennen på ryggen.

Q: har du tung skolesekk?

KOMMENTER HER!

New favorite?

Snublet tilfeldig over denne fantastiske motebloggen og må si at jeg ble imponert over hennes syktkule klesstil. Falt pladask for mange av klærne hennes! Absolutt verdt en titt; myblomquist : )

KOMMENTER HER!

On my way to school


Morn folkens! Sånn, nå har dere sett hvordan jeg EGENTLIG ser ut på morningen..

NEIDA. 

Okay, da så ser jeg kanskje ikke SÅ gærn ut. Uansett. I'm on my way to school. Lang vei og foreløpig er det fattern som kjører. Men det tar vel ikke lang tid før luksusen tar slutt og jeg må ta bussen. Men der sitter det mange koselige folk blant annet Jens (http://jensum.blogg.no det funker ikke å linke :( ), så jeg overlever nok det helt fint! I dag har vi 4 timer med musikk, dans og drama så det blir nok en superkos dag får vi håpe. Formen er bittelitt bedre, men jeg er fortsatt kvalm og ikke så veldig i farta. Får håpe det blir litt bedre utover dagen. 

Hvordan går det med dere? : ) NÅ må jeg løpe! Ha en superfantastisk dag!

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie ATM

Atm er jeg syk. Kaldsvetter, kvalm og kaster opp. Jeg skulle egentlig levert og skrevet ferdig en norsk oppgave om hva de positive og negative sidene ved vårt kjære Internett er, men jeg har ikke fått summa meg til å få gjort det ferdig. Ferdig og ferdig. Egentlig har jeg bare klart å skrive en helt forferdelig sugen innledning og det er det. Tankene mine vil for en gangs skyld ikke fokusere på norsk. De syns tydeligvis at det er morsommere, mer interessant og nødvendig å fly over på andre ting. Jeg er ikke så fornøyd med det, men for å være ærlig orker jeg ikke å begynne å krangle med tankene mine, hvor enn sprøtt og gærnt det hørtes ut. (les; mener SÅ ut..) Bestefar har forresten blitt verre og har nok en gang blitt flytta over til en annen avdeling. Tror han kan kalle seg selv for en nomade, siden de eneste avdelingene på SØF han ikke har vært inne på de to ukene han har lagt der er fødeavd, barneavd, gynekologavd og psykiatrisk... Huffameg. Hvis det er noe staten virkelig burde prioritere (syns nå i hvert fall jeg) er det å få fikset sykehusene. Sjekke igjennom de ansatte, noen burde seriøs ikke hatt LOV til å jobbe der, få flere rom og bedre utstyr. Men nå er det nok tenking og fundering - nå skal jeg sove. Btw, hadde dere vært interessert i et outfit i morgen? (: nattinatt, sov godt!

KOMMENTER HER!

Du bare låner jorden til jeg blir voksen//foto privat - Chios 08. 2010

Bestefar har blitt verre og er selv sikker på at han er død og at han har vært i sin egen begravelse. Sykt skummelt og gjør meg redd. Han sa i stad at han ikke trengte å drikke noe fordi "ærlig talt, det gjør da ikke døde mennesker?"...


KOMMENTER HER!

Expensive fashion

Burberry Prorsum jakke - verdens fineste!

Jakke, bukse og støvletter fra Marni
Sonia Rykiel

Måtte bare dele med dere noen superflotte bilder fra Costume sin photoshoot denne måneden. Det er de som har tatt bildene og dessverre husker jeg ikke hva fotografen eller modellen heter for øyeblikket. Det eneste jeg har gjort er å ta de med kamera mitt og redigere litt i Photoshop. Blant annet kontraster, skarphet og lys. Bare små fiks med andre ord. 

Vel bilder sier mer enn tusen ord, så jeg tror jeg runder av her. Ha en ultrafantastisk dag!

KOMMENTER HER!

Snakker vi drømmerom eller?

Jeg snublet helt tilfeldig (noe jeg egentlig gjør ganske ofte..) over et drømmende innlegg på bloggen til vanillascented. Hun hadde lagt ut bilder av rommet sitt fordi en leser hadde spurt om om hun bodde alene eller sammen med noen. Vet dere hva hun svarte? "I live with three other guys. Works out fine. I prefer living with guys than with girls..:)" at hun orker? Det må da bli forferdelig masse søppelrester (dere har vel sett typ amerikanske filmer? I hvert fall jeg. Og det må da være sånt i virkeligheten også, ikke sant?..), tv-titting og leking med vannpistoler? Vel, i så fall er hun ekstremt flink til å dressere de (kanskje hun har en lovende framtid som bikkjedresserer? ;) ) og få de til å holde seg på sitt område. Her er nemlig det JEG ville kalle et drømmerom i hvert fall!

Macpower <3
*SIIIKLE*
// alle foto - vanillascented.freshnet.se sine private
Det hadde forresten ikke gjort noe om klærne hennes og så ble pakket ned i koffertene og sendt til meg.. Men jeg tror trailern hadde hatt litt problemer med romstørrelsen. Muligens.
Hvordan ser ditt drømmerom ut? Likte du rommet hennes?

KOMMENTER HER!

Morgenupdate

den hekla jakka er fra Marie Philipe


God morgen folkens! Håper dere får en en helt fantastisk strålende dag og at dere får gnidd ut morgensøvnen av de trøtte øynene. Nå sitter jeg faktisk i bilen og befinner meg snart på skolen. I dag er vi så superheldige at vi kun har en halvdag, altså bare fire timer! Det blir sykt deilig. Forresten hadde det ikke gjort noe å bytte ut matteboka med det nye Costume bladet som btw er superfiiint. 

Shalabaaais!

KOMMENTER HER!

Latter, gråt og sang

.. er muligens ikke tre ord du tenker på i sammenhengen. Men det var akkurat slik min kveld så ut i dag. Latter, lytting, venner, bekjente og fremmede og ikke minst sang og lovprisning. I kveld var jeg på et felles ungdomsmøte som var en utrolig god opplevelse. Bandet og sangerne var megaflinke og alle vi ungdommer var med å sang på mesteparten av sangene. Noen mer enn andre og andre med mer innlevelse enn andre, men alle var i hvert fall med på et eller annet mer eller mindre vis. Han som talte var fantastisk flink og historien han fortalte var på alle måter fantastisk, normal, overraskende, hjerteskjærende, hårreisende, trist, glad og lykkelig på en og samme gang. Tårene mine rant omtrent hele tiden, så mine hender var flittige tåretørkere i kveld. Uansett en super avslutning på en deilig helg. Det har plutselig gått opp for meg hvor herlig det er å ha helg. Få slappet litt av, roet ned. Slippe stresset fra skolehverdagen. Eller ikke helt skolefri, i hvert fall ikke leksefri. Men det å få sove litt lengere og våkne opp nesten uthvilt er en luksus. Nå bør jeg muligens prøve å få litt søvn før en ny skoleuke starter. Ny uke, nye muligheter (bedre blogging er også en mulighet jeg håper på å forbedre)? Hvordan var helga deres? Ser du fram til en ny uke?

KOMMENTER HER!

Empty inside

Det kom bare plutselig over meg som en liten gråregnværsky som skygger litt over for sola på den klare sommerhimmelen. Det var bare ikke helt sola den skygget over, men meg. Jeg føler meg helt tom innvendig. Akkurat nå. Helt akutt og plutselig. Overrasket meg bokstavelig talt på senga. Det er en ekkel følelse. Jeg har det jo egentlig bra. Jeg har alt jeg trenger og mer til, men plutselig kjennes ikke det nok. Det er helt tomt der hvor det var bra for litt siden. Før det var det ikke så bra igjen. 

Jeg føler at jeg ikke har rett til å klage. "Seriøst Juliane!" roper det inni meg så ordene lager ekko i den tomme kroppen min. "Okay, du har alt du trenger av humanitære behov (om du velger å gjøre noe med det selv er en annen sak..), du har mer enn nok klær og andre unødvendigheter andre bare kunne drømme om. Du har en familie som elsker deg. Du har venner som stiller opp for deg uansett når og hvor. Du er en rollemodell for mange småjenter som ser opp til deg. Du har penger. Du har ikke jobb, men du er ikke avhengig av det slik fattige, små, utsulta barn i fattige land som dør hvis de ikke får noen inntekter. Du har et godt liv. Du har ikke opplevd spesielt mye sykdom. I hvert fall ikke livstruende. Du har drømmer, du har mål. Og så skal du sitte der å sippe fordi du tror og føler at du har det dritt? TA DEG SAMMEN JENTE! Tenk på alle de andre som kunne drept for å få livet ditt. Ærlig talt. Jeg blir skuffet over deg." 

Stemmen er hard og skjærende. Den river hardt i meg, men jeg klarer ikke å stanse den. Jeg får dårlig samvittighet. Jeg blir redd og ikke minst sint. Ikke på den tankevekkende stemmen, men på meg selv. I skrivende stund blir jeg også litt skuffet over meg selv. For selv om jeg teknisk sett har et godt liv, må det da være lov til å ikke ha det så bra-selv-om, hele tiden? Jeg bare lurer.

Kanskje det var en litt dum idé jeg tenkte ut i sommer. De siste par årene har ikke vært lette i det hele tatt, selv om det kanskje har sett slik ut på utsiden for mange. Spilt skuespill så uendelig mange ganger at jeg mistet tellingen etter bare en liten stund. Jeg hater å såre folk. Hater å se at de lider pga av at jeg lider. Derfor begynte jeg å sette opp forskjellige masker. Noen ganger sprakk de uventet, andre ganger klarte jeg å holde fasaden så lenge at jeg begynte å tro det var sånn jeg egentlig var. Nå føler jeg meg falsk og svak. Rar. Tom. Merkelig.

I sommer la jeg en plan om å prøve å ignorere alle vonde følelser og tanker. Glemme de bort og forsiktig putte de i store, låste rom så langt bak i hodet at de nesten begynte å falle nedover ryggen. Kanskje det var derfor jeg har hatt så mye vondt i ryggen i det siste? Alle de vondene følelsene og tanke har samlet seg der? For å være ærlig vet jeg ikke. Jeg savner noe fryktelig, men jeg klarer ikke helt å finne ut akkurat HVA det er. En snikende følelse forteller meg at det blir en lang og tankefull natt...


//foto - privat august 2010

Skjønner dere hva jeg mener? Mener du at det er OK å ikke ha det helt toppers hele tiden påtross-av-at-man-faktisk-ikke-har-noe-å-"klage"-over?

KOMMENTER HER!

"Hush, little baby, don' yo' cry"

"Summertime and the livin? is easy
Fish are jumpin? and the cotton is high
Oh your daddy?s rich and your ma is good lookin?
So hush little baby, don?t you cry
One of these mornings
You?re goin? to rise up singing
Then you?ll spread your wings
And you?ll take the sky
But till that morning
There?s a nothin? can harm you
With daddy and mammy standin? by"

//foto privat - Chios 08-2010

Denne sangen er min sanglekse neste uke. Nydelig jazzsang med typiske klassiske trekk. Skrevet av George Gerswhin, Du Bose, Dorothy Heyward og Ira Gershwin. Covret av utallige artister blant annet Louis Armstrong & Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Leona Lewis og ikke minst Scarlett Johansson. Jeg hadde tenkt til å legge ut Scarlett Johansson sin versjon her, men jeg fant den ikke på youtube så dere får heller åpne spotify (hvis dere har) og høre på denne. Hvis jeg hadde sunget den i den duren hadde det ikke gjort noe, men jeg må synge nesten en hel oktav lysere. Veldig lyst med andre ord! Og så må jeg visst bruke hodetonene mine og prøve å få en dypere klang. V-a-n-s-k-e-l-i-g. Men jeg skal få det til!

Hva syns du om sangen? : )

KOMMENTER HER!

Grønn gresk bille


Foto // privat - Chios 08. 2010

Fant den lille karen på bakken ved leilighetene og syns at fargene var så kule at jeg bare måtte ta bilde. Egentlig er jeg livredd (seriøst) for småkryp og insekter, (spesielt edderkopper!!!) men denne overlevde jeg å se på uten å måtte bruke opp lungekapasiteten min på hyle. Kanskje det hadde kommet noen greske riddere for å redde meg? Haha, det hadde vært litt morsomt. 

Har du sett noe liknende før? Btw, så har faktisk tantebarnet mitt blitt 6 år i dag! Tenk på det! Jeg syns det føles som om han var tre år i går, jeg...

KOMMENTER HER!

Marc by Marc Jacobs
Marc by Marc Jacobs veske og lommebok. Love them!

KOMMENTER HER!

Elixia VS Spenst?

Jeg sitter her å lurer på noen saker og ting. Har noen noen erfaring med enten Elixia eller Spenst eller begge deler? Jeg har lyst til å begynne ordentlig på et treningssenter, noe jeg egentlig har tenkt på en stund. Så langt har jeg bare trent hjemme for meg selv på yogamatte og sett på litt øvelser her og der, men nå må jeg få i gang litt ordentlig trening. Problemet er at jeg pendler masse fra Kråkerøy og til Halden og tilbake til Kråkerøy igjen. Skolen er ferdig halv fire og da bærer det egentlig rett ut til Kråkerøy. Spenst ligger i Halden, mens Elixia er tjue minutters gåtur, eller oppvarming kan man vel kalle det?, fra der vi bor på Kråkerøy. En mulighet er jo selvfølgelig å trene etter skolen i Halden for å så dra tilbake til Kråkerøy, men det programmet jeg ville trene er selvfølgelig på kvelden så blir det veldig problematisk.

Er det noen som vet om det er bindingstid på Elixia og Spenst?


eller


?

Forresten, nevnte jeg Kråkerøy eller Halden?

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits