september 2011

Den perfekte skinnjakken

Tittet for en gangs skyld litt rundt på nelly.com her om dagen (har ikke akkurat så veldig mye annet å gjøre mellom springina fra senga og til doen mener jeg) og da fant jeg den (link HER) perfekte skinnjakken. Var egentlig litt skeptisk til fargen i starten, men leste i kommentarfelten at den til og med var enda litt mer "slitt-rød" i virkeligheten og da fant jeg ut at jeg likte den enda bedre. Så da krysser jeg fingrene for at denne snart er på vei hjem til meg. Vet bare ikke helt om jeg skal ha den i small eller medium.. Bruker egentlig bare small i klær, men liker at jakker er litt store slik at man har plass til f. eks litt store gode gensere unner. Lurer på om jeg den bestiller først i medium og så får jeg bare bytte den igjen i small hvis den blir for stor. 

Var den ikke fin?

KOMMENTER HER!

Et lite livstegn

Jeg har hverken sluttet å blogge eller dødd, men jeg har vært så utrolig mye syk i det siste. Immunforsvaret mitt er på bånn så hver minste forkjølelse, omgangssyke eller influensa som går får jeg og jeg får den alltids mye hardere i tillegg. Ikke digg. Har også vært på sykehuset seks dager pga et fælt migreneanfall som ikke ville gi seg. Nå ligger jeg her igjen og har spydd siden søndagsnatt.. Haha, er det mulig? Joda, det er visst det. Derfor har ikke Mr. Kamera fått rørt på seg noe særlig heller. Sparer til nytt kamera (kan vise dere senere) og objektiv, så er heller ikke sånn egentlig veldig inspirert til å ta bilder for øyeblikket. Men tenkte bare å si hei og så håper jeg at dere har hatt en litt bedre start på høsten enn meg! :-)

Ellers er jeg egentlig fast bestemt på anskaffe en slik så fort som mulig; (En pomeranian valp)

Må bare overtale mamma og pappa først.. hihi! 

KOMMENTER HER!

Vår norske natur er trollbindene vakker og magisk

 Flinke Kristin la ut disse videoene på bloggen hennes i stad. Jeg ble trollbundet og tenkte derfor å vise dem til dere også. Tenk for en utrolig vakker norsk natur vi har! Hvorfor ødelegger vi den da? Håper virkelig alle klarer å finne en løsning på problemene vår stakkars moderjord må kjempe i mot. Forresten når du ser på filmene, ta de på fullskjerm! :) Altså bare dobbeltklikk i videoen. 

okai, litt feil med "norsk natur" på denne her videoen... den er visst filmet i spania...  Men de andre er filmet i Norge!!

LIK FOTOGRAFEN, TERJE SØRGJERD PÅ FACEBOOK HER. 

KOMMENTER HER!

I'm so in love right now..

I fare for å bli en av de hylende fjortisjentene som elsker unge menn, må jeg faktisk innrømme at jeg er bitt av basillen. Ikke hvilken som helst basill heller. Nemlig artisten/bloggern Andreas Wijk! Snakk om drømme-mannebein a! Ikke bare har han utseende sikkert millioner av småjenter omtrent dør av hjerteinfarkt og ekstrem hørselskade etter alle skrikene deres hver gang de ser han, men han har en sykt bra klesstil og ikke minst en utrolig unik, varm og fantastisk sangstemme. Her har vi en som har stått først i køen når det kom til utdeling av drømme egenskaper altså! Dere har sikkert hørt han, men det skader jo ikke akkurat å dele han utover verden. Hihi. Så her kommer mine favoritter. 

Hvem sang liker du best som han har covret? 

PS!!!! ser det ut til at videoene _ikke_ fungerer i Safari (jeg har Mac), men kun i Opera. Merkelig.. Men hvis dere ikke får opp de, er det bare til å søke på "andreas wijk where is the love", "andreas wijk all good things (come to an end)" og "andreas wijk be mine". :-)

PS2!!!!! Lik han på facebook du også HER.  

Bilde er linket til kilden.  

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, design/photoshop, Foto, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, klær, innkjøp, antrekk, Musikk, Tanker, Tegninger/skriblerier, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

Oktober 2011September 2011August 2011Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits