oktober 2010

Leopard makeup

Hihi, slik har jeg sett ut i dag. Det var egentlig mye tydeligere og mer farger, men nå er det jo tross alt fem minutter siden jeg tok bildene og ti timer siden jeg la på sminken! Håper alle hadde en superherlig helg og koste dere masse.

Q; Hva syns du om sminken? Hadde du kledd deg ut i går eller i dag?

KOMMENTER HER!

Fins det noe vakrere?

Er det rart moteverden og designere har villet hermet etter mønstre til dette majestiske dyret i årevis? Det syns nå ikke jeg, i hvert fall. Har du noen gang sett noe vakrere? Leoparder er mitt favorittdyr, så det er kanskje ikke så rart at jeg elsker leoparmønster, men jeg kunne ALDRI i verden tenkt tanken engang på å kjøpe et ordentlig leopardSKINN. Nei, fysjameg!! Sånn behandling av utrytningstruede dyr vil vi ikke ha noe av her i gården eller huset, for den saks skyld.

Men hvis man skal bruke dyreprint generelt, må man bruke det med måte ellers kan det fort bli harry. Er du ikke enig? I går var jeg i halloweenbursdag og var utkledd som en leopard med leopardsminkede øyne. Legger ut bilder av "kostymet" i morgen!

Q; Hva syns du om leoparder og leopardprint?

KOMMENTER HER!

Nelly har salg og her er mine favoritter!

 

1. Nydelig kjole fra Lipsy 2. Svart kjole fra Oneteaspoon 3. Kul kjole fra Rare Fashion 3. Jeans fra Cheap Monday 4. Lang cardigan fra Vila

KOMMENTER HER!

Made with love

Bare for å utelukke noen tanker dere muligens fikk når dere leste overskriften, så er det en KAKE det handler om. En glutenfri gulrotkake faktisk. Hjemmelaget i går ettermiddag av selveste Hanne og jeg. Flinke? Åhyes, der har du rett. Superdupreverdensmestere i glutenfrigulrotkake, skal jeg si deg. Vel, kanskje ikke offisielt, men bare vent!

Ser den ikke godt ut? Hvis ikke  - tror jeg du bør bestille en time hos optikeren :.-)

Oppskriften fant vi her!

Q; Syns du den så god ut?

(innlegget ble skrevet i går. Har forresten akkurat kommet hjem fra kvelds forestillingene til OD. Godt å være ferdig med de, selv om det var UTROLIG gøy, men slitsomt! Kaka ble forresten spist opp!)

KOMMENTER HER!

"When in doubt, wear red."

Visstnok ikke et av mine kloke sitater, men den kjente designeren Bill Blass sitt sitat. (Oi, det ble mange s'r etter hverandre..) Jeg så sitatet i månedens "Henne" og tok det i bruk senest i går, faktisk. Ante ikke hva mer jeg skulle ha til antrekket, følte det ble så kjedelige på-en-måte. Plutselig kom jeg på sitatet og fant fram det røde hjertesmykket mitt.

Jeg må forresten få skaffet meg en fjernkontroll til kameraet. UMULIG å ta bilder med selvutløser på rommet uten.

(Altså GÅRSDAGENSklær, 26. oktober)
Q; Hva syns du om rødt?

KOMMENTER HER!

Ny online skobutikk!

Heppo er ny online skobutikk som baserer seg på et utvalg av kjente merkevarer som Converse, Filippa K, Adidas, Vagabond, Dr Martens, Ilse Jacobsen - bare for å nevne noen. Damesko og herresko. Her finner du alt fra pene støvletter, til tøffe boots, til vanntette og samtidig stilige gummistøvler, til sporty og freshe joggesko, til praktiske sandaler og rålekre pumps. Et stort utvalg og sååå mange fine sko! Prisene er heller ikke verst og det er til og med fri levering og 30 dagersreturrett (med fri frakt) hvis du ikke blir fornøyd med varen eller vil bytte med noe annet. Jeg ble i hvert fall imponert og har planer om å kjøpe meg et par høst/vintersko derifra. Her er et lite utvalg av mine favoritter som koster rundt 3000 kr tilsammen.

Vagabond modell Cathy til 999 kr

Hunter gummistøvler til 1099 kr

Blowfish støvletter med wedges-hæl 699 kr

Q; Hva syns du om Heppo? Hvilke sko er dine favoritter?

Klikk her for konkurransen om gavekort på 3 000kr du også!

KOMMENTER HER!

Fikset nytt design for Hege!

Hege (LINK) spurte meg så pent om jeg kunne tenke meg å lage et nytt design til henne for litt siden. Visstnok var hun ganske lei sitt gamle, selvom jeg syns det var kjempe fint. Uansett tok jeg utfordringen og etter et par dagers prøving, feiling, klikking på blogg.no og litt sånt, endte jeg tilslutt opp med et resultat jeg ble fornøyd med. Hege ville ikke ha en sidemeny, så da fjernet jeg enkelt den og gjorde heller selve blogginnholdet bredere og midtstilt. HELDIGVIS ble Hege storfornøyd og da var jobben vellykket. Ta en titt og legg igjen en kommentar på hennes supreblogg? Det fortjener hun!Q; Likte du det? :)

Btw, hvorfor gjemmer dere dere? I can see you, you know. Men få av dere kommenterer om dagen. :(

KOMMENTER HER!

Piahysj

Jeg snublet over bloggen til Pia ved en ren tilfeldighet, men etter hvert som jeg leste nedover ble jeg både fanget av den utroligsupre skrivemåten hennes, bildene og den fantastiske stlen hennes. Piltasten fløy rundt omkring på bloggen hennes og så begynte jeg å lese om henne. Forbausende nok er vi utrolig like på noen områder. Og svært ulike på andre. Men jeg kjente meg allikevel litt igjen.

"Jeg vil på en side ha en flott utdannelse, gjøre det bra i denne bittelille, men for meg betydningsfulle, delen av verden. Få meg en hyggelig leilighet, etterhvert få barn, leve med økonomisk stabilitet, kunne kjøpe meg fine ting ? for jeg liker tross alt å være fin. Og jah, kjøre løpet etter boka. På den annen side vil jeg drite i alt som heter utdannelse fordi det kan oppleves som en nødvendighet man må ha for å passe inn i dette systemet vi lever i. Jeg vil ikke ha ting og forsøple og konsumere som en idiotisk sau. Jeg vil lese og lære, men fordi jeg nyter det selv. Reise og samle på møter med spennende og betydningsfulle mennesker som kan gi meg noe nytt. Jeg er twofaced, og jeg kan ikke få begge deler. Være en åndelig og spirituell hippie med 40 par sko, 3 skap fulle av klær og sminke her i fra og til månen? Me dunno. Do you?" - wow, går det an å skrive det på en bedre måte?


Definitivt verdt en kikk !

KOMMENTER HER!

Citylights


I love it! Ha, elsker å overredigere kontrastene litt på akkurat slike bilder. Q; Hvilket likte du best?

KOMMENTER HER!

Jaja, hvorfor ikke?

NokiaNorge sin facebook side har en konkurranse hvor DU kan være den heldige vinneren av en den splitter nye Nokia N8. Hvordan? Ta en titt HER da vel!

 

Den er ganske fin, ikke sant? Tror faktisk mamma hadde planer om å kjøpe den. :o

Hva slags mobil har du?

Klikk her for konkurransen om Nokia N8 du også!

KOMMENTER HER!

Gamle minner

Jeg driver å rydder og fikser litt på rommet, og plutselig fant jeg to gamle snoopy-skoledagbøker nede i en boks. Tok de fram, åpnet, leste og lo en hel masse. Tenkte å dele noen "minner" med dere.

Sykt flink til å tegne eller hva?..

Hahahhahahhaha! "Det er en veldig søt gutt her. Han heter David! Og er svensk... =P"

Elsket å tegne snoopy..

Men Hanne var alltid flinkest til å tegne :(

KOMMENTER HER!

Lek i vinterhagen

Siden Vilde, Levi, Marcus og jeg ikke hadde spilletime i dag, gikk vi likesågodt ut å lekte i snøen!

Årets første snøengel ala Marcus !
Superbildekvalitet, jeg vet. Jeg brukte iPhonen, altså. Men bilder er bilder vel?

KOMMENTER HER!

Våkne facebookfolk

Q; Har du fått med deg at det snør - hvis det snør hos deg da.. ?

KOMMENTER HER!

Random


Foto//privat tatt i sommer

Egentlig helt random bilde (og innlegg), men ser dere tidspunktet jeg blogger på eller? Klokka er 14.56 og jeg har faktisk vært hjemme i snart vel en time! Utrolig deilig, skulle ønske jeg satte mer pris på det da jeg gikk på ungdomsskolen. Herlighet, tenk at jeg klaget på lange skoledager da? Ellers fikk jeg lastet ned Photoshop CS5 for prøve i 30 dager, åhgud som jeg elsker det. Problemet er vel bare at det koster 7200 kr hvis jeg skal kjøpe det.. Men på en annen side hadde det jo vært utrolig verdt pengene. Får ønske meg penger til jul, hihi. Ellers har jeg jo Photoshop Elements, men CS5 er så (selvfølgelig) hundre ganger bedre.

Q; Har du lang skoledag? Hva syns du om Photoshop?

FORRESTEN, er sidemenyen hos alle blogger på blogg.no klikk hos dere og eller er det bare min Mac som tuller med øynene mine?

KOMMENTER HER!

Operaforbildet mitt

Dere har helt sikker hørt om Emmy Rossum? Hvis ikke får dere høre litt om henne nå. Jeg tror det var i "Phantom Of The Opera" jeg så henne og hørte henne synge først. Herlighet, for en utrolig vakker stemme! Og siden den var utgitt i 2004 og hun er 24 år i dag, var hun faktisk kun 18 år. Det er sykt fordi stemmen hennes høres så mye eldre og mer erfaren ut. "Phantom Of The Opera" er min favoritt musikal.


//Kilde

Hun er født og oppvokst i New York. Filmrollene har vært en del f. eks "Phantom Of The Opera", "Poseidon" og "The Day After Tomorrow". "National Board of Review" - vant hun i 2004 for hennes rolle i "Phantom Of The Opera" og samme året vant hun også "Best Performance by a Younger Actor" og "Best Young Actress".

"Wishing You Were Somehow Here Again"


//Kilde

"Wishing I could hear your voice again 
Knowing that I never would
Dreaming of you won't help me to do
All that you dreamed I could"

Q; Har du et forbilde - i så fall hvem?

KOMMENTER HER!

Pugge, pugge, pugge, pugge

Denne uka har jeg tre prøver.. I dag hadde jeg en matteprøve som gikk, hehehe...., og i morgen har jeg lytting og SÅ har jeg TYSK prøve på torsdag. Kill me, please. Lytting består ikke mindre av enn å kunne høre forskjell på tjueni, ja, TJUENI, instrumenter. Easy piece of cake, tenker du kanskje? Vel, der tar du grundig feil. Det er nemlig blåseinstrumenter (messingblåsere og treblåsere) hvor alle høres helt likt ut egentlig, slagverk, strykeinstrumenter (cello, fiolin, bratsj og konstrabass) og fler. Huffhuff, det kan gå grådig galt hvis jeg ikke pugger, så nå skal jeg slutte å bable med fingrene og heller putte øre og huet full av vakker symonfonimusikk.

Ønsk meg lykke til da ! : )

KOMMENTER HER!

Just my luck.

Det er såå typisk min flaks. Jeg pleier aldri å vinne noe, men når jeg for en gangs skyld vinner noe, kan jeg selvfølgelig ikke. Det var jo en konkurranse her på blogg.no hvor 100 heldige vinnere fikk være med å se på førpremieren på "Keeper'n i Liverpool". Og gjett hva jeg fikk melding om i stad? Jo, jeg hadde for en gangs skyld vunnet! Jeg leste nedover på meldingen for jeg visste at det ikke kunne være sant.. Vet dere hva det stod der? Joda, jeg hadde vunnet og kunne til med ta med mamma og/eller pappa, men tidspunktet kunne vært litt mer beleilig. Det er nemlig i morgen kl. 15.40 i Oslo og da er det umulig for meg å komme dit når skolen er ferdig 15.30 og det tar 1,5 time å komme inn dit. Så jeg måtte sende melding om at jeg ikke kunne og at noen andre skulle få billetten min. SÅ typisk min flaks. : ( Men nå må jeg tilbake til matteboka. Har nemlig prøve både i matte, lytting OG tysk denne uka. Kill me please.

KOMMENTER HER!

Haldens lekreste gitarister?

God kveld folkens! Har nesten akkurat så vidt (veldig fin begynnelse på en setning forresten..) rukket å komme inn i huset vårt og slengt fra jakker og sko (jeg ryddet de opp igjen altså!) for å så slenge meg selv ned på senga. Jeg har nemlig kommet hjem fra et inspirende møte nede på Salen hvor jeg lekte litt journalist og tok bilder til menighetsbladet til kirken jeg går i. Og der fant jeg to karer som sa at jeg bare MÅTTE intervjue de, så jeg tok utfordringen og her kommer det superfantastiske intervjuet med spørsmål de selv stilte, haha!

"Hvor lenge har dere spilt gitar?" Spør jeg og ser nysgjerrig ned på de to ungkarene foran meg. Jonas forteller at han begynte da han var ti år og Jørgen sier at han faktisk var 10 og et halvt år. Sju år og fire-og-et-halvt-år altså. "Jaja" sier jeg og noterer fort ned noen nesten uleselige ord før jeg fortsetter "og når fikk dere deres første gitar da?" Begge tenker litt før Jonas sier at han var ti år og Jørgen forteller detaljert at det var 4. januar 2006.

"Band har begge spilt i. Hvor mange?" Som små barn må de telle litt på fingrene og diskutere imellom seg før de sier "Nice Guys (Jørgen), Wipe Rider, "Friday", Pride'n Joy. Fire!" Og Jonas legger til at han er "arbeidsledig" for øyeblikket.

"Hvilken sjanger spiller dere da?" Nesten før jeg er ferdig med å stille spørsmålet svarer Jonas at blues er favoritten hans, men han liker også å spille progressiv rock og klassisk på siden. "Jeg spiller mest blues, rock, jazz og country, jeg" sier Jørgen og gliser.
"Har dere noe slags motto da?" Spør jeg tilslutt. De ser litt på hverandre og humrer før de svarer at det er vel det generelle rockemottoet "drugs, sex and rock'n roll", sett bortifra at ingen av de har dame før øyeblikket eller har drevet noe med stoffer.. "Vi er Haldens lekreste gitarister" roper de tilslutt og spør om jeg ikke er enig. Vel, dere kan vel si hva dere syns?Ops! Glemte forresten et spørsmål. "Har dere noen idoler dere gjerne vil "bli" i framtiden?" Jørgen er ikke treg med å svare John Mayer, mens Jonas kommer litt senere ut med kommentaren "Den nye B.B King skal jeg bli!" Jørgen brøler ut i latter og legger til "Ja, kiloene mangler i hvert fall ikke!"

Forresten, ta dette innlegget med en klypesalt..

KOMMENTER HER!

Ny favoritt!

Min musikksmak er utrolig varierende. Jeg kan høre på alt fra gammel klassisk musikk og opera til rock til pop og til The Ting Tings. Sistnevnte fant jeg en ny sang jeg forelsket meg helt i. Veldig simpel, men samtidig fengende og dritkul. Sånn typisk diskotek musikk, men jeg likte den sykt godt. Dessuten er jo The Ting Tings skikkelig flinke til å lage sanger man får på hjernen som f. eks "Shut up and let me go" eller "That's not my name".

Fant ikke orginalversjonen på youtube, men søk selv på spotify - der finner dere den. :)

Q; Hvilken sang er din favoritt for tiden? Hva syns du om The Ting Tings?

Btw, ta en titt på innlegget under å legg igjen et ord/tema (gjerne fler!) jeg skal bruke i min 100 days photochallenge.

KOMMENTER HER!

I need words

Hei folkens. Håper dere ikke har savna meg for mye de dagene jeg har vært borte da, hihi. Det har nemlig vært fullt kjør, jeg har vært syk og masse på en gang så blogging har blitt nedprioritert. Nå skal jeg egentlig sove, men så fikk jeg det ikke til allikevel - så da tenkte jeg; "Hvorfor ikke blogge litt nå som jeg for en gangs skyld har litt tid?" Så her er jeg da.

Vet dere hva jeg har glemt bort helt? Mitt 180 days prosjekt. Unnskyld, det var virkelig ikke meningen. Tror egentlig jeg skuffet meg selv mest fordi jeg var SÅ innstilt på å få det til. Men i går, tror jeg det var, ramlet jeg over en blogg som hadde noe hun kalte for "100 days challenge". Det gikk utpå at det var 100 forskjellige temaer som hun skulle ta bilde av - ett tema for hver dag. Men vet dere hva? Nå finner jeg ikke igjen bloggen. Jeg som hadde superlyst til å gjennomføre DET prosjektet i hvert fall. Det er litt lettere når du har noe konkret du SKAL ta bilde av, hvis dere skjønner? Men siden jeg ikke finner igjen bloggen, kan ikke DERE finne ulike temaer til meg? Kom med hva som helst av idéer og forslag. Takker, bukker, nikker og neier på forhånd.

Hugs.

KOMMENTER HER!

Natta!

God natt søte lesere. Håper dere får en god nattssøvn. Forresten, SE JENS! Jeg drikker varm grønn te før jeg legger meg! Satser på null mareritt i natt, jeg da. Hvis ikke så.... Neida, hihi. Drøm søtt!

KOMMENTER HER!

Red lips

Ny favorittgenser - H&M, hattt - H&M - leppestift - YSL

Hodet er egentlig ikke noe bedre i dag, heller ikke kvalmen, men jeg må vel på skolen. Dessuten ble det ikke mye søvn i natt fordi jeg hadde konstant mareritt så jeg hoppa av redsel og tårene trillet. Huffhuff. Håper dagen deres blir god da! :)

KOMMENTER HER!

Verdens kuleste skap?

"If music be the food of love, play on"

"... That's the question."

Alle foto //privat - Juliane Sofie

...for jeg har nemlig et William Shakespeare skap!

KOMMENTER HER!

Din blogg?

Har lite å gjøre, så hva er din blogg? :)

KOMMENTER HER!

Migrene

Kort og greit, migrene og dårlig form i dag, så null blogging. Ha en fin dag!

KOMMENTER HER!

Ukens sminketips - vask sminkekostene dine!

En slik ting er sikkert kjent for deg. Kanskje du har hatt sminkemappe med koster og ulike produkter i mange år eller kanskje du nylig har gått til anskaffelse av en? Uansett burde du vite en ting. Du BØR vaske alle sminkekostene dine minst én gang i uka. Hvorfor? Jo, trenger jeg egentlig å svare på det? Hvor mange ganger har du vel ikke sett på kosten din og tenkt "huff, den er møkkete"? Men selvfølgelig er det ikke bare for utseendes skyld. En kost blir etter mye bruk FULL av bakterier og gammel olje fra sminkeproduktet, fester seg både i selve produktet og gjør det dårligere og også på huden din. Har du lyst til å lære det nå? Hvordan? Nei, det har jeg tenkt til å vise deg nå.

Det du trenger er:

Shampo - jeg har brukt en aloe vera shampo, men det er akkurat samme hvilken!

Sminkekoster

Vann og papir som kostene skal ligge å tørke på etter at du har vasket de.

1. Ta litt shampo (merk deg LITT) i håndflaten din og dypp kosten oppi slik;

2. Vask kosten og gni ordentlig slik at du ser at vannet blir skittent når det renner ned fra kosten.

3. Legg kosten på papirtørkle og la den luft tørke over natten.

Gjør så det samme med alle de andre kostene. Hvis du har solpudder/pudder/foundation padd, bør du ta shampo PÅ den i steden for i håndflaten slik;

Så kan du beundre alle de nyvaskete kostene dine som både FØLES mykere og bedre ut og ser så mye bedre ut.

Legg forresten merke til at den HVITESTE padden på bilder ovenfor er den samme padden som på bildet over der igjen!

Visste du dette?

KOMMENTER HER!

Sånn - ferdig?

NÅ tror jeg at jeg er sånn halvveis fornøyd. Veldig annerledes enn det gamle, men jeg måtte ha litt forandring. Problemet er at jeg vet det funker på Mac og i Safari (skjermstrl MAX 1240 x 820), men jeg har ikke fått sett på Windows eller i andre nettprogrammer enda. Så hvis dere kan hjelpe meg litt, hadde jeg blitt superglad.SLIKT ser det ut hos meg. Hvordan ser det ut hos deg og har du mac eller windows og hvilken nettleser? Takk på forhånd! : )

KOMMENTER HER!

Oppussing av design

Beklager hvis bloggen er/blir rotete - jeg holder på å fikse litt nytt design.Btw, hvis noen lurer - så JA, jeg syns det er mye lettere å begynne med bloggen helt fra bunnen av igjen.

SEND INN SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDEN SÅ LENGE ! :D

Det gamle designet

(Haha, lol. Hvis noen lurer på hvorfor jeg liker mitt eget innlegg - er det fordi jeg skulle teste ut)

KOMMENTER HER!

Catalouge Zara


Jeg skal SÅ kjøpe den clutchen når den kommer til Zara!

Alle foto//zara.com

KOMMENTER HER!

Trodde lille Halden var en fredelig plass, jeg...

Jeg har bodd i Halden hele livet (bortsett fra perioden mai - septemer/oktober dette året) og har alltid syntes at Halden har vært en liten rolig småby med lite problemer. I hvert fall generelt. Siden byen er en grenseby med kun et par minutters kjøring til vårt söta naboland Sverige, har vi en del utlendinger i byen. Spesielt i sentrum. Så klart ikke på langt nær så mye som i Oslo, men på ungdomskolen min kan jeg tippe at sånn ca 30 % hadde/har en ikke-norsk opprinnelse. Påtross av dette har det vært lite bråk som mange kanskje tenker når de hører ordet "utlendinger". Noen slåsskamper kan man vel ikke komme uten, men det har også vært 100 % nordmenn innblandet og som til og med har begynt. Så egentlig har jeg følt at Halden har vært en liten fredelig by uten bråk. I hvert fall helt fram til i dag.

Plutselig hører jeg pappa roper ut om en fjorten år gammel jente som har blitt ranet i Halden. Nysgjerrige meg må selvfølgelig søke det opp og fant den sjokkerende nyheten på hjemmesiden til lokal avisen. Tydeligvis har en fjorten åring spasert fredelig og like uvitende som meg, nedover brygga ved et kjøpesenter midt i byen. Så hadde det plutselig to nittenårige jenter løpt bort til henne, slått henne med knyttnevnen midt i ansiktet og stjelt mobilen hennes. Saken er nå anmeldt og kriminalsjefen i Halden er rystet over i følge han, den særdeles alvorlige situasjonen. Les mer om saken her.

Trodde ikke slike ting kunne skje i Halden, jeg. Hm, nå skal jeg passe bedre på neste gang jeg skal til byen!

Q: Har det skjedd noe lignende/verre i deres by?

 

KOMMENTER HER!

Vaske, vaske, vaske bort muggsoppen

Nå har vi vasket hele huset og revet kjelleren i mange uker. Grunnen er ikke at vi skal ha huset støvfritt og HELT rent før jul, men fordi vi skal fjerne den dumme muggsoppen som har satt seg i veggene våre. Den har spist opp kjelleren og gitt meg migrene. Ikke noen god venn av familien akkurat for å si det sånn. Så nå skal vi gjøre ende på den sånn at vi kan flytte hjem igjen til huset. Til nå har vi bodd på hytta og jeg har hatt ekstra lang vei for å komme til skolen. Det skal bli deilig å få kortere vei! Ellers får jeg hele underetasjen for meg selv (det er i hvert fall min plan!) og den skal bli DET drømmerommet. Kan ikke vente med å begynne å innrede, fikse tapet, gardiner osv! Gleder meg utrolig mye. Men for at det skal bli gjort, må jeg stå på å hjelpe til å vaske huset først. Så nå roper taket på meg. Det vil bli vasket.


Alle som jobber hardt med vaksing fortjener litt is. VANILJE is er best. Ingen protest.Elsker min nye app på iPhonen <3

Btw, husk spørsmålsrunden da! Dere har kommet med få spørsmål syns jeg..

KOMMENTER HER!

New stuff from H&M

Kjøpte dette egentlig på lørdag, men fikk ikke lagt ut bilder før nå. Alt er fra H&M som har utrolig (altformange:( ) fine klær denne høsten!

Q; Har du funnet noe til høsten enda?

KOMMENTER HER!

Nytt i sminkepungen

Jeg kunne bare ikke motstå den da jeg så den på "Yves Saint Laurent" hyllen i det jeg gikk forbi sminkebutikken. Den lille "gull" sylinderen med det kjente symbolet på lyste opp og fanget min oppmerksomhet. Ivirg, men diskrét småløp jeg bort til hyllen, tok den ut og så på den perfekte fargen. Nydelig, var den. Helt perfekt. Så var det visst plutselig noen mindre kroner på kortet mitt. Men den var verdt det. Absolutt verdt det.

YSL - Rouge Voulpté 17 Rouge Muse

En rød leppestift har faktisk vært på ønskelista mi en stund, så da passet det jo enda bedre. : )

KOMMENTER HER!

Spørsmålsrunde

Hej folkens! Tenkte jeg kunne ha en liten spørsmålrunde - faktisk den første på denne bloggen så fyr løs! Gjerne kom med så mange spørsmål du orker. Blir de FOR personlige - er det ikke sikkert du får svar, men jeg skal forsøke så godt jeg kan. Hvis det blir mange nok blir det videoblogg. :-)

Q; Så, hva lurer du på?

 

Btw, det kommer Day 8 og fler bilder straks!

KOMMENTER HER!

Klassebilde!


Vi må være den seriøst kuleste klassen ever. Enig?

KOMMENTER HER!

A job please?

Jeg er egentlig ganske sikker på at jeg ikke er den eneste ungdommen uten jobb her i landet eller på kloden for den saks skyld. Men med mine interesser trenger man penger og til alt mulig annet nødvendig og mindre nødvendige saker. Hvorfor kan det ikke være lettere å få seg en jobb i dag? Tenker nå jeg. Mange butikker vil jo ikke ha slike unge folk som meg som hverken har noen "ordentlig" utdannelse eller særlig jobberfaring. Nei, de vil helst ha de med mange års utdanninner og referanse liste som er like lang som Nilen. Men alle må jo begynne et sted, eller hva? Ingen begynner CV'n sin med milelangs referanseliste (med mindre man finner opp, da selvfølgelig). Alle må begynne et sted! Alle må læres opp.

Noe av det som irriterer meg mest, er når det er folk som har fått jobb og så klarer de ikke å gjøre den slik det er forventet av de. Da tenker jeg SPESIELT på folk som har noe med mennesker/service å gjøre. Hvor mange ganger har vi vel ikke blitt skikkelig sint/lei/skuffa/irritert osv av en grinete og nebbete dame eller mann bak disken eller en sinna og travel kontordame eller en stressa sykepleier som virkelig ikke burde fått jobbe med mennesker? Hvorfor ikke ansette oss blide og unge istedenfor? Vel, det stemmer nå i hvert fall jeg for.

Q: Har du jobb? Hvor da i så fall? Hva tenker du om hvem som burde fått jobb hvor?

//Bilde kilde her

KOMMENTER HER!

Høstferie planer!

Nå er det som dere helt sikkert har fått med dere, endelig blitt høstferie. For å være ærlig syns jeg ukene på skolen har gått superfort og jeg skremmer nesten meg selv ved tanken på at jeg har gått åtte uker på videregående skole. Men det er visst dog så sant. Som sikkert en del av dere også har jeg planer for høstferien og kommer derfor til å få svært liten mulighet for å blogge. Håper alle forstår det ! :-)

Så ønsker jeg alle en supergod høsteferie og håper den blir verdens beste !

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, klær, innkjøp, antrekk, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits