november 2010

I'm soon dead...

Yo yo, wazup people lizzzzzom?! Okay, nå er det seriøst slutt på tullinga her... JEG ER SNART DØD. Jeg skal nemlig levere en stygg (hvis lærern leser er den veldig BRA altså!) engelsk oppgave med umulige oppgaver. Åh, hvordan skal dette gå? Jeg var jo faktisk flink pike og begynte i går - skrev faktisk ganske mye i går, MEN problemet er at det må være minst dobbelt så langt... Oppgaven går ut på å skrive om "The Role of Parents" og vi skal da overraskende nok skrive et essay hvor vi trekker frem gode argumenter for hvordan foreldre bør være, og så trekke inn noen foreldre fra minst en tekst vi har lest og en film vi har sett. Med andre ord - KIND OF UMULIG. Jeg ser for meg VG overskriften og alt "16 år gammel student døde av akutt kreativitetmangel da hun i ettermiddag skulle prøve å være en flink skoleelev og gjøre ferdig engelsk essayet sitt..."

Bare se så frustert jeg er!


se så sur a : (

DERFOR tenkte jeg at dere gjerne kunne en ferdig oppgave til meg!


Enig eller hva? Jeg hadde i hvert fall syntes at det hadde vært SUPERFANTASTISK!

hoho, jeg liker photobooth. Har du lekser/oppgave/tentamen som tar knekken på deg?

NEI - NÅ KALLER ENGELSKEN. Håper dere lever!!

KOMMENTER HER!

Justin Bieber? You must be kidding with me!

Seriøst, jeg ble sykt sjokkert når jeg hørte denne sangen og fant ut at det var Justin Bieber! Hvor har den flinke, syngende tenor gutteungen alle fjortiser har et elsk og hat forhold til blitt av? Han har i hvert fall kommet seg "over" til den andre siden av stemmeskiftet. Hihi, sykt forskjell! Denne sangen handler om at han har lyst til å gjøre en forskjell for å få bedre verden. Michael Jackson inspirert kanskje? Uansett, en kjempe søt sang egentlig og ikke minst video. Så sett deg ned i tre minutter og se på en innmari hjerteskjærende og fin video.

"I just cant sleep tonight. Knowing that things aint right. Its in the papers, its on the tv, its everywhere that I go. Children are crying. Soldiers are dying Some people don't have a home But I know there's sunshine behind that rain I know there's good times behind that pain, hey Can you tell me how I can make a change I close my eyes and I can see a better day I close my eyes and pray I close my eyes and I can see a better day I close my eyes and pray"

Nei - NÅ er det hopp i seng for min del. (Selv om det garantert blir innmari lenge før jeg sovner i natt og.) God natt, søte dere!

KOMMENTER HER!

Mine favorittfotografer og fotobloggere

(Dette innlegget er skrevet for en stund siden - bare poster det nå fordi jeg er opptatt med skolearbeid og har ikke tid til å skrive noe annet)

Jeg elsker å se på andres bilder. Andres kunst. Både for å bli inspirert og for å nyte kunsten. Dele øyeblikkene. Det finnes overraskende mange talentfulle fotografer ute i verden. Jeg blir helt overveldtet av så mange fine bilder. Noen er proffe og lever av det, mens andre har det mer som en hobby de lærer seg stadige nye ting i. Mange tenker nok også at "okay, jeg kjøper meg et fancy dyrt kamera og bare bruker auto-innstillingen, så blir jeg proff" Vel, det er ikke sånn det fungerer i lengden. En fotograf tar seg god tid med diverse innstilinger, er supertålmodig og tar mange hundretusen bilder for å så kanskje få 10 % vellykka. Det er sånn det er og det er derfor det er så ubeskrivelig inspirende.

Mine favoritter av proffe fotografer;
Antonio Ysursa Leonard Gren 
Andrea

Hobby fotografer;
Synne
Ida-Marie
Isabella

Alle bilder //Leonard Gren

Denne lista blir garantert oppdatert, men her er de første som jeg kom på i farta. Hvem er din favorittfotograf/fotoblogger?

KOMMENTER HER!

The first angel made on snow this winter

bilde // privat

Årets første snøengel. Den ligger der i den hvite snøen som er fullstappet av glitrende krystaller. Noen lekne solstråler danser så lett over snøen og etterlater et strålende skinn. Krystallene er i spotlighten. De koser seg nå der de ligger på rad og rekke og konkurrer om å stråle mest. Men det er varmt i sollyset. En etter en smelter de sakte og ender tilslutt opp som en liten dam på den harde, kalde, bare bakken. Den er ikke noe fin naken. Den er finere med krystallene på. Krystallene som glitrer som tusenmillioner strålende diamanter. Krystallene som gullsmeder har prøvd å etterligne i tusener av år. Men de klarer det ikke.

Q; Hva syns du om bildet? Har du laget snøengle(r) i år?

KOMMENTER HER!

Hvorfor finner jeg ikke den rette?

Hvorfor skal det være så vanskelig å finne'n? Ærlig talt da. Det finnes jo milliarder i alle slags fasonger, farger, strl, egenskaper, utseende, detaljer osv, så hvorfor skal det være så vanskelig å finne den perfekte? Noen ganger kunne jeg virkelig ønske jeg kunne designe en selv. Lage en perfekt match, mener jeg. Helt fra skissa og hele veien til jeg kunne se den perfekt foran meg. Så pen, så nydelig, så snill, så perfekt for meg.. Ikke for oppmerksomhetsyk heller, jeg vil jo ikke forsvinne helt bak'n. Men synlig må'n jo være. Hvis ikke kunne jeg jo gått uten. Men huff. Det hadde blitt ensomt og kaldt.

Hvorfor kan jeg ikke finne den rette? Hvorfor er det så vanskelig? Jeg har jo sett på mange.. Noen er finere enn andre, men ingen er den rette. Noen er lange, andre er korte. Noen er tøffe, andre er søte. Noen liker å skille seg ut, andre sklir liksom bare inn i mengden. Noen har store detaljer, andre har omtrent ikke noen detaljer. Noen er tiltrekkende, andre er frastøtende. Åh. Men ingen er den perfekte. Ikke en jeg har funnet enda i hvert fall.

bilde //privat

Hvorfor finner jeg aldri den perfekte? hihi... forresten så er det den perfekte julekjolen jeg sikter til, ikke den rette gutten altså. :)))

KOMMENTER HER!

Sykt imponerende!

Skjønner ikke at det er mulig å være så kreativ og finne på noe sånt og så i det hele tatt få det til? Det er umenneskelig! Men imponerende. Veldig imponerende. //film fra åpning av en ny H&M i Amsterdam.

Q; Ble du og imponert?

KOMMENTER HER!

Like I'm the only girl in the world

Fant fram et bilde fra den ikke så altfor vellykkede "fotoshooten" med lillesøs pga at vi gikk ut når lyset ikke var som jeg ville ha det og en litt utålmodig modell.. Men dette bildet likte jeg påtross av den lysstripa i ansiktet hennes som vel egentlig ikke burde vært der. Syns bildet var litt fint - spesielt blikket, så da måtte jeg jo leke meg skikkelig med redigeringen. Hihi. Hva syns dere?

"Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart"

Q; Hvilken redigering likte du best?

KOMMENTER HER!

HAPPY BIRTHDAY!!!

I dag har min bestevenn Hanne bursdag! Endelig er hun også seksten og ikke en liten femtenåring lenger... Hehe. Neida. Eller joda, det er jo faktisk faktum. Uansett. Hun er der i tykt og tynt, i gleder og sorger og alle de andre stundene. Vi har kjent hverandre i hvert fall ti år (pluss barnehagen hvor jeg var teit og ikke ville leke med alle...) og det søta, har vært ti fantastiske år! Okay, nå tror jeg kanskje at jeg skal stoppe før det begynner å høres ut som en gammel mann som taler en tale for sin kjære kone på gullbryllupsdagen deres - noe som ikke er tilfelle her. Men bare en kort liten til; du er superduper, herlig, fantastisk, hjelpsom, VERDENS SNILLESTE OG DET ER IKKE TULL ENGANG, pen, nydelig, morsom, veldigsøtnårdugjørgrimaser!, omtenksom, hyggelig mot alle, koselig å henge sammen med og jeg aner ikke hvor mange ganger vi har dødd (nesten) av latter! Du er rett og slett altfor fantastisk og jeg tror jeg snart må be deg om å roe ned litt på alle de positive egenskapene slik at folk liker meg litt også.. HIHI.

Faktisk det ENESTE jeg bildet jeg fant på datan min hvor du ikke har en grimase..

men fordi du er så altfor søt når du tar bilder av deg selv med kamera mitt i speilet, må jeg jo bare bruke det også!!

jeg hadde egentlig planer om å ta med en bukett med ballonger til deg på skolen i morgen, men jeg tror de sprekker i natt. :(

også skulle jeg egentlig prøve på en ting, men det funka dårlig uten fjernkontroll til kamera, pappa(!!)..

hehehehe.... jeg tror jeg skulle kysse på ballongen?... // alle foto privat :-)

Men uansett. GRATULERER SÅ INNMARI MYE MED SEKSTEN ÅRS DAGEN DIN, VENNEN. Og jeg håper det blir din beste bursdag ever! Er innmari glad i deg, vetdu! ♥ Gratulerer henne du og, så blir både hun og jeg glade!

Q; Når har du bursdag?

KOMMENTER HER!

Snø på bloggen din?

Hei-ho dere! Nå er vinteren for full sving ute og da må jeg jo få litt ekstra vinterfølelse (og snart juuul!!!) her på bloggen. Derfor har jeg nettopp fått fallende snø her. Har dere lyst på det også? Her i er hvert fall koden som er veldig enkel å få til.

1. Gå inn på "Rediger design" > "Maler". 2. Deretter søker du etter koden <body>. 3. Kopier denne koden og lim inn etter <body>;

<script src="http://snow-effect.googlecode.com/files/snow.js" type="text/javascript">

/***********************************************
* Snow Effect without images-by Kurt Grigg at http://www.btinternet.com/~kurt.grigg/javascript
* Script featured & available at Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/
* Please keep this notice intact
***********************************************/

</script>

4. Lagre og vóila, du har fått snøvær! :-)

PS; husk å legge det inn på "Innlegg" også! Lykke til!


bilde //privat - random snøbilde

Q; Har du snø på bloggen din?

 

KOMMENTER HER!

I actually got one!

Jeg er i sjokktilstand. Etter å ha trykket konstant på oppdateringsknappen på internett, egentlig mest for underholdingen sin skyld - se hvor raskt plaggene gikk, fra 8.01 - 11.00 holdt jeg på å gi opp. Den samme meldingen kom gang etter gang. "Stor pågang. Vi gjør mest mulig blablablabla.. Vær vennlig og prøv igjen senere." Jeg begynte å bli veldig lei bildet også. Egentlig skulle jeg bare trykke for å vise meg selv enda engang hvor gale mennesker er, da jeg overraskende plutselig kom inn på shopping siden. Alle kjolene på første side var utsolgt. Jeg kjente faktisk at hjertet banket raskere. Om det bare var én ting igjen som ikke var utsolgt. Tenk om jeg kunne få klørene mine i den? Masse tanker fløy igjennom hodet, mens jeg trykket meg forbi en side til med utsolgte fantastiske kreasjoner. Men så. Plutselig så jeg den. Den ene t-skjorta jeg hadde sikla på var ikke utsolgt! Gjett hvem som trykte raskere enn du kan si "ibsens rispbukser og andre buskevekster" på "Legg til i handlevogn" knappen? Jo, det var meg! Men man måtte visst være 18 år for å kunne kjøpe noen items der, så jeg leta febrilskt etter iPhonen, slo inn nummeret til mamma og forklarte situasjon og spurte så innmari pent mens øyevippene omtrent falt av etter all blunkingen, om hun ikke kunne være en moteriktig engel og kjøpe den til meg. Hun skulle på kurs, så jeg måtte ringe pappa isteden og forklare han hvordan man gikk inn og la varen i "handlevogna" og hvordan man betalte. Etter et utmerket samarbeid var varen i boks og nå er den om ikke så altfor lenge MIN. Can't wait! Tenk at JEG FIKK TAK I et Lanvin masterpiece? :o Himmel, jeg har verdens beste mamma og pappa. ♥


denne t-skjorta er SNART min. ♥

Q; Fikk du tak i en kreasjon av Lanvin? Hva syntes du om kolleksjonen hans?

KOMMENTER HER!

Hope is worth fighting for

bilde //privat - "Hope and hapiness"

Frihet, håp, glede, lykke. Det er mange ord som kan beskrive bildet og følelsen man får når man ser på det. De ordene jeg skrev var de første som ramlet meg inn. Hva var din første tanke? Likte du bildet?

KOMMENTER HER!

Makeover - blogedition

beklager rotet folkens. fikser nytt design :-) headern er mest sannsynlig foreløpig. vi får se!

KOMMENTER HER!

Serverkræsj i morgen?

Som dere garantert har fått med dere, slippes Lanvin sin kolleksjon for H&M ut i morgen. Jeg skulle gjerne satt klørne mine og teknisk sett kroppen inn i et av de vidunderlige mesteverkene, men siden jeg hverken bor i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger eller Tromsø og jeg ikke har totusen å bruke på en kjole nå, tror jeg at jeg må innrømme at dette må jeg komme meg over uten et plagg..

Det blir jo også solgt online, men om jeg skal tørre å gå inn på H&M klokken åtte i morgen (da har jeg forresten tysk også..) og garantert ikke komme inn pga en stor serverkræsj av overbelasting fordi gale kvinnfolk (og menn!) MÅ ha den kjolen og i hvert fall DEN veska, vet jeg ikke. Kanskje jeg tar meg en liten tur for å se hvor raskt ting blir utsolgt. Bare for moro skyld, mener jeg. Det skjedde jo en stor serverkræsj i fjor når det var Marc Jacobs som hadde designet en kolleksjon til H&M.

LANVIN FOR H&M

LANVIN FOR H&M. SE HELE KOLLEKSJONEN PÅ HM.COMMine favoritter! Skulle gjerne hatt tak i en av de dødskule t-skjortene i hvert fall. De var jo billige også! 299 kr og 399 kr. Leppestiften var også drit kul og kosta bare utrolige NITTINI kroner !!

Q; Skal du forsøke å få tak i et eller flere Lanvin produkter? I så fall hvilket? Hva var din favoritt?

KOMMENTER HER!

Monday = MY DAY?

De aller fleste av oss har en mening om mandagen. Den første dagen i uka. Kanskje den dagen man egentlig har mest energi, men er så sliten etter helgens tv-titting, vennekos, festing, shopping eller bare avslapping at man nesten ikke har lyst til å stå på av sengen en gang. Kanskje har du jobbet hele helgen da du aller helst bare ville ha slappet av, ryddet huset eller bare levd uten å gjøre noe, og fortsatt er litt pissed på at du ikke fikk den fri helgen du ville ha? Eller kanskje er du en av de som elsker mandagen. Starten på en ny uke. Ny uke, nye muligheter, er det ikke det de sier? Uansett om du liker mandagen eller ikke. Hvordan den blir er jo egentlig bare rett og slett opp til deg selv og hva du gjør ut av den - hvilken innstilling du har. Er du ikke enig?


Enten kan du velge å ta det på denne positive måten, //bilde-kilde-link,

eller du kan skylde på den festen som tok av en smule, //bilde-kilde-link!,

negativ holdning ?//bilde-kilde-link

eller..

positiv? //bilde-kilde-link//

Det er DITT valg.


KOMMENTER HER!

Snø-bokeh med visdomsord

Tok bildet da jeg hadde den lille "shooten" med lillesøs og kjæresten. Måtte jo leke meg litt med snøen og lyset og da. Hihi. Kom over ordtaket en gang da jeg så på bilder på weheartit og lagde min egen versjon av det.

Q; Likte du bildet? Hva lever du for?

KOMMENTER HER!

Sliter du med klesvasken?


//Bilde link//

Gi den til din mor da vel ! Hun vet hvordan man skal gjøre det. Haha, tenk om det faktisk hadde stått på sånne lapper? Da tror jeg at jeg hadde dødd av latter !

Btw - jeg har hatt en liten "bloggpause" pga mye skolearbeid, sang og alt mulig annet. Nå er jeg tilbake igjen. Forhåpentligvis. Med mindre lærerne drunker oss i skolearbeid igjen.. Så var den saken ute av verden eller bloggen om du vil!

KOMMENTER HER!

All I want for christmas is...

Noen ting jeg ønsker meg til jul ;

En alternativ julegave - hvorfor ikke tenke litt på andre enn kun seg selv og sine "behov" i jula? Det er jo tross alt det jula handler om. Jeg må være ærlig, jeg er født og oppvokst i Norge med en barndom og goder andre barn bare kan drømme om, men jeg hadde vært litt skuffet om jeg ikke hadde fått én eneste julegave til meg selv.. Jeg er tross alt menneskelig og norsk. Men seriøst, et par mindre gaver under treet, spiller det noen rolle når du virkelig kan hjelpe og støtte noen som har det 934202390489032 ganger verre enn deg selv ved å få en alternativ julegave? Dessuten trenger man ikke "ofre" mange gaver, bare se på prisene - de er "ingenting" i vår verdi i forhold til det de utgjør for den personen som får gaven din. F. eks på denne siden kan du velge mellom fire alternativer hvor den dyreste pakken, en skolestol til barn i Liberia som trenger noe å sitte på til HUNDRE kroner. UnicefNorsk Folkehjelp og Røde Kors har mange utrolig bra alternativer som utgjør en forskjell.

En hundevalp ligger øverst på min ønskeliste, noe den egentlig har gjort helt siden Zappa døde. Jeg savner virkelig en som elsker deg betingelsesløs, en du kan kose med, gå tur med og alle tingene som følger med ansvaret. Jeg er fullt klar over hvordan det er å ha en hund - alle tingene man må huske på, tingene man ikke kan være med på eller i så fall enten få noen til å passe på den eller kennel som btw koster en forume. MEN jeg savner virkelig en hund og jeg føler at er klar for å ta ansvaret selv for en.

Diverse fotoutstyr - sånn som forskjellige refleksskjermer, fjernutløser, objektiv med større blenderåpning osv.

Thomas Sabo ring- finnes det noen finere?

Abonnement på forskjellige blader - Fotografi, HENNE, Costume

Ulike klær og sko - lager kanskje et innlegg senere med noen topp ønsker :-)

Forskjellige smykker og dilldall

Kvalitetssminkeprodukter - negllakk fra f. eks Chanel eller YSL, øyenskygge fra YSL, leppestift, osv

Morsomme/fine/spennende/lærerike/triste/skumle/klassiske filmer og bøker - fordi jeg elsker å se på filmer både en og to og flere ganger og lese ut bøker for å så lese de om igjen. :-)

Gavekort/penger - det enkle ER ofte det beste.. Men skjønner jo hvor kjedelig det er å gi det bort..

Og sikkert fler ting jeg kommer på etter at dette er postet...

bilde link

Q; Hva ønsker du deg til jul? Hva syns du om alternative julegaver?

KOMMENTER HER!

A love story

alle foto//private

Var en liten tur ute i stad og tok noen bilder av lillesøstra mi og kjæresten hennes. Syns de ble litt søte, jeg!

KOMMENTER HER!

Frosty rose

En liten smakebit på en liten "fotoshoot" jeg var å gjorde i stad. Veldig annerledes redigering enn jeg pleier å gjøre, men jeg syns den passet til stemingen jeg prøvde å få frem i bildet. :-) btw, SNØØØØØ!!!!

Q; hva syns du om bildet?

KOMMENTER HER!

So little time, so much to do!

Gjett hvem som har planen full i dag? Hvis du gjettet meg, hadde du dessverre riktig. Ikke bare skal jeg pugge til naturfagprøva vi skal i morgen, men aller helst burde jeg også ha fått øvd på både piano og gitar til timene i morgen. Dessuten er det plutselig bikkjekaldt (har egentlig aldri likt det ordet. Hvorfor ikke kalle det katte-eller hønsekaldt isteden?..) og snøen daler bortover pga all vinden, så egentlig burde jeg også ha gått til innkjøp av en ordentlig varmdunjakke. Hvor blir av tiden?! I tillegg burde jeg jobba litt med matte og lyttingfremføring, men det får jeg ta på torsdag når vi har FRI (<3).

Lekk-i-ty-lekker...

bilder sier mer enn ord, sierjegbare!så furt :(((

Har du planer for dagen? :)

KOMMENTER HER!

Bestilling av design

Jeg har fått en del spørsmål om jeg lager design og hvor mye i så fall jeg skal ha for det. Etter mye vendig og rotering av hjernen, kom jeg fram til at jeg kan gjøre det hvis du betaler litt for det. Ikke mye, men litt. For det er mye mer jobb og tidskrevende enn du kanskje tror. Dette er da prisene jeg tenkte;

Kun koding (altså selve designet minus header) // 50 kr
Helt design kommer egentlig an på hvor avansert du vil ha det (med koding og header) // 75 kr
Kun header // 50 kr

Greie priser? Nesten ingenting, hvis du ser på i forhold til andre som skal ha alt fra 250 kr - 500 kr. Men jeg er ikke noen ekspert eller proff, så jeg gjør det for dette. Om du ikke vil betale for design, så får du ikke ett heller. Enkelt og greit! :- )

Interessert? Send mail med beskrivelse og eventuelt idéer, bilder, farger osv til bloggjsn@hotmail.com

Tidligere arbeid;

Hege

Lager ikke design akkurat nå, men tar i mot bestillinger. :-)

KOMMENTER HER!

Hot and dangerous

Ser du hva det er?

omg, I'm in love. <3 Skoa er fra Bianco. alle bilder private

KOMMENTER HER!

Sitter bare her, jeg..

og venter på snøen. Den har vært her - et lite øyeblikk, før den forsvant nesten like fort som den kom igjen. Jeg syns snø er magisk, myk, herlig og vakker. Jeg liker snøen, jeg. Selv om den også kan være hard, vond, bløt og kald. Snøen er magisk for alt blir så stille når den kommer. Alt blir nakent, samtidig som andre ting dekkes til. Lyder til dempet. Stemningen vokser. Måpefremkallende, sjokkerende - men positivt. I hvert fall hos de aller fleste. Det finnes jo selvfølgelig unntak, det gjør det jo tross alt i alt levende og ulevende her i verden, men jeg er sikker på at de aller, aller fleste liker snøen. Det gjør nå i hvert fall jeg!

Jeg vil ha snø på jakka mi.

Jeg vil tegne i snøen med fingrene slik at de blir iskalde klumper.

Jeg vil sitte på snødruknete benker og nesten fryse av meg rompa.

Jeg vil stoppe opp å bare bli stående helt fortryllet av alle de ulike snøkrystallene som faller ned og lander på nesa mi.

Jeg vil ta vekk støvet fra snowboardet mitt og rul(L!!)e i bakkene.

Jeg vil se på julefilmer igjen.

Hva liker du ved snøen? Hva venter du på?

KOMMENTER HER!

I would go back in time and change,

//Kilde

but I can't. Heldigivs. Tenk hvordan verden hadde vært da! Garantert annerledes enn den er nå. Skal prøve å ikke ødelegge for mye med tekst. Jeg tror egentlig det er bra at vi ikke kan reise i tid og endre på saker og ting. For hvis det hadde vært en mulighet hadde helt garantert folk dratt tilbake og endret på ting de enten dummet seg ut på eller ikke fikk til og hva hadde de lært da? Nei, nettopp. Ingenting.

Q; Hva ville du ha endret om du kunne dratt tilbake i tid? Eller ville du ikke ha endret noe?

KOMMENTER HER!

TANNLEGEN NESTE!!

Huff, jeg ropte på pappa for tjue minutter siden om at vi måtte kjøre fordi jeg trodde jeg skulle på skolen og hadde skikkelig dårlig tid, men så viste det seg tydeligvis at jeg har en tannlegetime kl halv ni og da er det jo ikke vits å dra på skolen først. Deilig med god tid, men ÆÆÆææh - TANNLEGEN! Åffåmeg, det tror jeg at jeg har vært redd for helt siden jeg var liten. Joda, jeg skjønner at de egentlig bare har planer om å hjelpe tenna mine til å bli penere, renere og sikkert hvitere også, men hvorfor skal han drive å grave sånn i munnen min? Særlig med den spisse greia han pirker og stikker med.  : (((

Vil ikke til tannlegen i dag, jeg...

Wish me luck! Håper dere får en herlig (tannlegefri) dag!!
Q; Hva syns du om tannlegen?

KOMMENTER HER!

Jenny Skavlan for BikBok

Nå har vakre og dyktige Jenny Skavlan lansert sin andre kolleksjon for Bikbok som kommer i butikkene 25. novemeber. Det er visstnok én kjole i kolleksjonen som kommer i tre forskjellige farger - svart, rustet og krem. Inspirasjonskilden til kjolen fikk hun av kjolen hun arvet av oldemoren sin. Koselig, sant? Og kjolen er dessuten skikkelig søt og enkel.

Skissen

Og tilslutt de ferdig lagde kjolene.

Jenny har også laget en egen blogg for kolleksjonen og kommer til å være aktiv der med å vise godbiter og stylingtips til kolleksjonen lanseres. Q; Hva syns du om kjolen og designet til Jenny Skavlan?

De tre bildene er lånt fra bloggen hennes.

KOMMENTER HER!

I want these shoes, but..

For det

  • 1. de er semska - altså fort slitt og tåler dårlig vann.
  • 2.  blir jeg minst 10 cm høyere ved å gå på de.
  • 3. er de ikke særlig varme

Men det fine med de, er at

  • de er deilige/behagelige å ha på foten.
  • de SER og ER mega kule.
  • de er lekre wedges!
  • de er et absolutt musthaves.

Q; Kjøpe eller ikke kjøpe?

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits