desember 2010

Den som sa at lykke ikke kunne kjøpes for penger..

Visste rett og slett ikke hvor man burde shoppe! Jeg har vært å fått kjøpt meg herlige vinterstøvler fra SOREL som tåler -32 kuldegrader! Nå skal i hvert fall ikke mine tær fryses av til de er blå av kulde!

STORFORNØYD! Nå skal jeg på en laaang togtur og kose meg masse på leir. SNAKKES NESTE ÅR!

GODT NYTTÅR!

KOMMENTER HER!

Hold my hand + dagens fangst

I dag har vi vært lenge på hytta og fått rydda ut og henta masse ting. Det var sykt deilig å se igjen mye savnet tøy. Hihi, og siden jeg fikk et gavekort på h&m til jul, kjente jeg det brant i lomma da vi allikevel var i nærheten av en h&m, så da ble det en liten tur dit også. Egentlig ganske utrolig at vi klarte å komme oss ut derifra hele og i live, Torbyen var nemlig helt BOMBA ned med shoppegærne folk i alle aldre.. Fant en kjempe søt varm genser, et søtt lite "klokke"smykke og et kult perlearmbånd. Det ble også et par cliniqueprodukter. Fornøyd med dagens fangst selv om ingen av tingene var på salg, haha!

Nå må jeg pakke ferdig! Skal nemlig dra på nyttårsleir i morgen og blir borte til 1. januar. Blir nok ikke så mye blogging på meg da, nei. Forresten har jeg fått helt hekta på den nye Michael Jackson cd'n. Jeg var så heldig og fikk den til jul av Simon! Tusen takk! Alle sangene er kjempe bra! Setter inn "Hold my hand" med Akon og Michael Jackson. 

Q; Hvordan skal du feire nyttårsaften? Har du vært å shoppet i dag? Hva syns du om Michael Jackson sine nye sanger?

KOMMENTER HER!

Hihi, jeg lever fremdeles

Hihi, hei dere! Bare for å gjøre dere sikker på en ting - jeg druknet hverken i overfloden av gavene under treet eller papirrestene som ble igjen, jeg lever fremdeles! Greia er bare at det er jul og da er det mye andre ting og gjøre også! (Dessuten har jeg blitt avhengig av nintendo wii som jeg fikk til jul OG klarte å sette opp selv!!!) Men det er supergøy, fordi jeg får trena masse mens jeg har det gøy! Og hva er vel bedre enn det? Fikk også super mye annet fint, TUSEN TAKK! Om to dager (tirsdag) er det klar for nyttårsleir igjen, så det blir vel en del pakking i morgen og kanskje litt oppbrukte gavekort for å sikre seg litt salgsvarer før alt er borte. Hvis jeg klarer å rive meg løs fra nintendo wii sporten da, hihi.

Q; Fikk du mye fint i jul? Er du klar for storsalg, hihi?

KOMMENTER HER!

Og VIPS der var julaften!
"Det er den beste julepresangen i hele verden!" //bilder privat - men film fra NRK1

Hihi, Johannas jul er litt søt, eller hva? Nå skal jeg kose meg med resten av julemorgen og "Tre nøtter til askepott" - min favorittfilm ever, og så venter resten av julaften på meg. GLEDELIG JUL, alle sammen! 

Q; Pleier du å se på julemorgen og julefilmene som går på morgenen? GOD JUL!

KOMMENTER HER!

En annerledes julekalender


Først så fant jeg noen fine julekalenderlys på vaskerommet og måtte bare se hvordan de så ut, så jeg satte de opp på tv'en og tente alle lysa helt fram til nr 23. Men så fant jeg ut at jeg heller hadde lyst til å spre de utover rommet mitt sammen med julepynten og da ble det seende slik ut; //bilder privat

Hihi, men nå er det Grevinnen og hovmestern som kaller! GOD JUL! 

Q; hva syns du om min pynting? Ser du på Grevinnen og hovmestern?

KOMMENTER HER!

Santa Claus Got Stuck In My Chimney

Santa Claus got stuck in my chimney, 
stuck in my chimney, stuck in my chimney
Santa Claus got stuck in my chimney,
when he came last year

There he was in the middle of the chimney
Roly-poly, fat and round
There he was in the middle of the chimney
Not quite up and not quite down

Hihi, jeg elsker gamle julesanger - spesielt de Ella Fitzgerald sang! Men jeg liker også nye julesanger som "Driving home for christmas", "Christmas song", "Fairytale of New York", "Santa Baby", "She came home for christmas - Mew", "Home for Christmas", "Mariavisa" osv. HER er min julesangliste på spotify.

Q; Hvem er dine julesangfavoritter?

KOMMENTER HER!

Finally!

Etter å ha fartet rundt i forskjellige butikker og sentre, både i Halden, Særp, Fredrikstad og Moss i et par dager, fant jeg tilslutt ENDELIG noe som var bruktbart til julaften. Fysøren, så utrolig dårlig utvalg det har vært! Dessuten hjelper det ikke akkurat så veldig mye, når jeg er sykt kresen. En søt kjole fant jeg heldigvis i går, etter å ha vært på farten hele dagen. Først en grytidlig tur til bestefar som skulle reise nordover i jula, for å så sitte å vente i bilen mens mamma og pappa kjøpte ferdig noen julepresanger og så var jeg innom Østfoldhallen hvor jeg ikke fant én eneste fin kjole i min strl. Så var det en laaang tur i begge sentrene i Halden hvor jeg tilslutt fant en fin kjole i den siste butikken vi var i, ti minutter før stengetid. Hihi! Egentlig skulle jeg kjøpe den i rød, siden jeg hadde tenkt meg en rød kjole og så har jeg så mange svarte fra før, men de hadde ikke strl min i rød. Derfor ble det svart, men jeg er fornøyd! Nå mangler jeg bare sko.....

hihi, ryddig rom....

jeg liker å være litt mystisk, så mer skal dere ikke få se før julaften!

Q; Hva skal du ha på deg på julaften?

KOMMENTER HER!

Siste skoledag!

Jeg syns det er helt sykt, jeg. Herlighet, tenk at plutselig har tjueén dager gått så innmari fort? Hvor ble av desember egentlig? Jaja, i dag venter først en økt med tysk, så oppvarming med koret på skolen, litt hygge i klasserommet, juleavslutning i kantina for å så stresse ned til sykehuset hvor lillesøs, pappa og jeg skal ha en liten konsert. Hihi, det blir fjerde konserten denne julen! Sykt gøy da. Men, nå må jeg virkelig kjappe meg med å gjøre meg ferdig, snakkes!

Hihi, skal forsøke å få noen ordentlig bilder og ikke bare phootbooth snart..

Q; Har du siste skoledag i dag? Har du vært/sunget på en julekonsert i år?

NÅ MÅ JEG LØPE. HA EN SUPERDAG OG GOD JUL!

KOMMENTER HER!

En ung jentes siste ord

Hey dere! Nå sitter jeg og er helt fanget i boka til Regine Stokke - "En ung jentes siste ord." Jeg var jo en fast leser av bloggen hennes, men det er veldig annerledes å sitte å lese alle blogginnleggene hennes på nytt. Det er jo også noen "nye" tekster, blant annet fra dagboken til moren og andre tekster av Regine, som også så absolutt får deg til å svelge tårene som gjemmer seg bak øyelokkene. Regine var så flink til å uttrykke seg! Det er litt fælt å lese at hun hadde stor tro på at hun kom til å vinne over monstersykdommen, når jeg vet at hu ikke klarte det. Tenk hvor utrolig sterk hun var! Jeg blir helt målløs. Uansett, boken anbefales på det sterkeste.

dumme photobooth-blits. :(

Måtte du hvile i fred, Regine. Det har du i hvert fall fortjent.

Q; Har du lest boken hennes? Leste du bloggen hennes?

KOMMENTER HER!

Syk igjen?

Åh, nå begynner jeg virkelig å bli lei av å være syk. Hodepine, svimmelhet, syke magekramper, vondt i hele kroppen + halsen og brystet, feber opp og ned og så plutselig kokvarm for å så bli en frysepinne til de grader (worldplay!). Æsj, nå er jeg lei. Det har jo vært sånn av og på i minst to uker nå. Men det er ikke så mye å gjøre med egentlig. Får vel bare slappe av og ta et par tabletter, så ordner det seg sikkert. Jeg har nemlig ikke tid til å være syk! Hmfp, noen ganger skulle jeg ønske det fantes en "bli frisk med en gang" tablett - uansett hvilken sykdom.


Q; Er du syk?

KOMMENTER HER!

Outfit; high-waist jeans, leopard top and a heart made of gold

høytlivsbukse - bik bok, leopardtanktop - gina tricot, smykke - adventsgave, varm svart jakke - mamma sin (Isolde står det på merkelappen om noen lurte..)

Haha, seriøst - jeg suger i å ta outfit bilder av meg selv med selvutløser UTEN fjernkontroll.... VERDENSBESTEPAPPA, hvis du ser dette - skjønner du hvor mye jeg trenger en fjernutløserkontroll? Hehe, null smisk altså!

KOMMENTER HER!

Stress!!

Okay, seriøst, jeg tror jeg har godt av å stresse litt - spesielt med tanke på at jeg mangler et par ting før julen kan få lov til å komme. Altså PLUTSELIG har julen nærmet seg med stormfulle(snø) skritt og snart er den klar for å rive ned huset for sin årlige juleinspeksjon for å sjekke at alt er i skjønneste orden før jul. Noe den defintivt ikke er. Jeg mangler julekjole og pensko - selv om jeg egentlig har minst fire kjoler jeg sikkert kunne brukt, jeg har ikke fått satt inn en eneste liten juleengel eller nisse på rommet mitt (jeg har julestjerne i vinduet da!), jeg har ikke fått øvd noe til den lille konserten jeg, lillesøs og pappa skal ha på tirsdag, jeg har ikke bakt nok julekaker (noen har vært og snoket oppi kakeboksene jeg har lagd ferdig og NESTEN spist opp alle sammen!!), JEG HAR IKKE FÅTT KJØPT FERDIG JULEGAVER!!!! Føler at det er noe mer jeg har glemt, men jeg kommer ikke helt på hva...

Rommet mitt hadde hatt godt av en liten julevask og real rydding før jul.... Blir nok en tur til byen i dag tenker jeg! Egentlig bør jeg vel forberede meg på å GÅ i kø for å komme fram i sentrene.. (I følge visse facebook statuser, skal visst omtrent hele venneflokken på face til byen for å gjøre "siste" stor handel)

kan ikke tro at jeg akkurat la ut dette bildet.... FORHÅPENTLIGVIS rekker jeg å vise dere et finere og ryddigere resultat senere i dag! Nei, nei, ja, ja.

STRESS!!!
Q; Er du stresset før jul? Har du fått handlet inn alt du trenger?

KOMMENTER HER!

Hvor ble vi av?

Det er litt rart det der. Før da kunne vi liksom snakke om alt og da mener jeg virkelig alt uansett hvor klijsé det høres ut. Jeg stolte på deg mer enn noen annen og det var gjensidig. Latter, sorger, gleder, nervøsitet, redsel, styrke og godhet ble utvekslet fra begge kanter. På en merkelig og vennlig måte ble du klippen min. Krykken min, kalte du meg. Bestevenner på kort tid. Egentlig hadde jeg vel fortalt deg for mye, men det var så godt å kunne ha en som man virkelig kunne si ting til. Liksom slå litt hull på den store tankebobla som blåste seg større og større for hver dag. Du sa alltid de riktig ordene. Noen ganger var det du som trengte å snakke og jeg lyttet og prøvde så godt jeg kunne å gi deg råd og hjelp. Andre ganger var vi helt stille og bare nøt stillheten. Men du var der alltid, bare en telefon unna.

En dag skjedde det noe. Du svarte ikke lenger like fort som du alltids ellers gjorde. Ordene dine hadde ikke den samme tonen. Gleden hadde på en måte forsvunnet litt. Stemmen din var redd og svak. Jeg sa jeg kunne lytte om du ville fortelle hva det var, men du bare ristet litt forsiktig på hodet og sa at det ikke var noe. Bare litt sukketårer, sa du. Den løgnen bet jeg ikke på. Plutselig var du ikke der lenger. Ikke sånn som du pleide. Vi var ikke lenger like gode venner som vi pleide. Er ikke. Det gjør litt vondt. Ikke så voldsomt som "hjertevoldtekt", men det er noen som har laget blåmerker der. Men jeg vet jo at du fortsatt er der. Du har bare gjemt deg litt, du ikke forsvunnet på ordentlig. Jeg må bare lete litt og finne deg igjen.


jeg leter fortsatt, det er bare så mange fotspor oppi hverandre. //bilde privat

KOMMENTER HER!

Lady in black with a taste of gold


Hihi, hei dere! Etter en slakk, men litt slitsom siden-jeg-ikke-er-helt-frisk-skoledag, var det rett bort til min kjære mor som var å ventet på meg ved Storbyen (et kjøpesenter i Særp). Egentlig skulle jeg vel ha noe svart til julekonserten i morgen og så trengte jeg dessuten et par bukser og pensko. Etter å ha slengt klær opp og fram og både tatt på seg det ene etter det andre, fant jeg tilslutt noe brukbart! Det tok en del timer, da... Men jeg endte i hvert fall opp med TO høyt(!!)livs bukser fra bikbok (jeg har alltid hata høytlivsbukser....) - den ene var svart og den andre var mørkdenim og en kjempe søt "silke" bluse med sløyfe fra bikbok. (på bildet!)

Sko fant jeg ikke i Særp, selv om jeg nesten endevente hele butikken. Er det noe jeg er SKIKKELIG kresen på er det nettopp sko. Er de ikke akkurat sånn jeg har sett for meg, nei, da blir det ikke noen nye sko på meg! Heldigvis skulle mamma en tur til Moss for å besøke en venninne, så da ble jeg likesågodt med dit også og fikk sett litt på Mosseporten. Ikke så veldig spennende skobutikker der heller, men jeg fant heldigvis raskt et par svarte søte ballerina-sko med små gullperler på og en liten sløye foran. Kjempe søte! Selv om jeg egentlig liker aller best sko med høyere hæl..

Ops, litt mer tekst enn jeg egentlig hadde planlagt, men jaja. Da fikk dere i hvert fall et blogginnlegg! Hvis pappa får tatt noen bilder på konserten i morgen, kan jeg sikkert legge de ut om dere vil se? En video er IKKE aktuelt....

ØNSK MEG LYKKE TIL PÅ KONSERTEN I MORGEN DA! :-)

KOMMENTER HER!

Vi er flinke!

Q; Hihi, er du ikke enig i overskriften? PhotoBooth bilder av meg og Hanne bestis. :D

KOMMENTER HER!

Learn something every day

En fantastisk og fargerik "blogg" med nye tegninger hver dag med en fakta du sjelden vet om fra før. Lyst til å lære noe hver dag? Ta en tur innom! HER er linken. Du kan også bestille bildene på trykk på t-skjorter, hettegensere, body til baby, nett osv.

Legger ut noen av de morsomme bildene her, jeg.

Haha, random.

="/

Q; Visste du noe av dette? Har du vært innom siden før?

KOMMENTER HER!

Sangtentamen i morgen!

Æ, fysøren, jeg gruer meg så ille til i morgen at jeg nesten ikke vet helt hvor jeg skal gjøre av meg. Nei, ikke fordi det er Lucia, men fordi jeg har sangtentamen.. Og jeg skal synge to sanger. ALENE. Foran FEM lærere. Herlighet, jeg er så død. Jeg bare kjenner hvor nervøs jeg blir , liksom. Egentlig syns jeg det er minst en million ganger verre å stå foran få folk og synge enn en svær forsamling. Sistnevnte gjør meg faktisk ingenting. I hvert fall ikke sammenlignet med det første. "Angels we have heard on high" er den ene sangen jeg skal synge og den andre vet jeg faktisk ikke helt enda. Jeg klarer ikke bestemme meg! Enten så blir det "Summertime" - går nokså høyt hele veien og mer lik "Angels we have heard on high" tonemessig, eller så blir det kjære gamle "My Funny Valentine". Et sykt vanskelig valg, så jeg ender nok opp med å måtte trekke sang.

det er ikke engang mikrofon.. :/ //bildekildelink

Blæh, nå kaller sangene - wish me luck!

KOMMENTER HER!

Take my hand and throw some snow

//bilder private

KOMMENTER HER!

ALDRI spør en Zebra..

(Siden jeg har migrene i dag - TYPISK når jeg liksom skulle hatt engelsktentamen :( , poster jeg dette innlegget som har lagt på "Utkast" lenge.)

Jeg spurte en gang en sebra:


Er du sort med hvite striper
eller hvit med sorte striper?


Og sebraen så på meg og sa:


Er du sterk med svake sider
Eller svak med sterker sider?

Er du god med onde påfunn
eller ond med gode påfunn?

Er du glad med triste dager
eller trist med glade dager?

Er du flink med dumme innfall
eller dum med flinke innfall?


Og slik fortsatte og fortsatte
og fortsatte den,


og aldri, aldri, aldri, aldri spør jeg
en sebra om striper igjen.

//Diktet er skrevet av Shel Silverstein og bildet er privat - tatt sommeren 08 i en dyrepark i Danmark.

KOMMENTER HER!

All he wanted was a christmas card

Så Anine Stang sin nye singel - Christmas Card på bloggen til Caroline og måtte bare sjekke den ut siden alle inntektene går til Røde Kors sitt program "Kors på halsen". Sangen var fin, i alle fall teksten! Videoen og skuespillet til de tre guttene vi ser (som jeg tolket som samme gutt bare fra han var liten til han ble voksen og så gammel?) var utrolig sterkt og veldig bra laget, men jeg syns Anine har det samme uttrykket om og om igjen. Det klarte faktisk å ødelegge litt av stemningen noen ganger, men sangen var jo fortsatt fin. Defintivt verdt å sjekke ut!

Ikke glem å ta på HD ! :)

Q; Hva synes du om sangen? Tenker du på andre som ikke har det så bra som oss i jula?

KOMMENTER HER!

Baby, it's cold outside

alle bilder// private - snøen og kulda har visst kommet for å bli?

"I really can't stay
Baby, it's cold outside
I've got to go away
Baby, it's cold outside"

KOMMENTER HER!

Kranglete, vrengt og feil fokus

(DETTE INNLEGGET HANDLER IKKE OM KAMERA - DET VAR KUN EN ILLUSTRASJON PÅ TANKEMÅTEN.)

"Åh, det er umulig å løse de ellers så greie matteoppgavene som ligger pent og puntlig, på rekke og rad på arket foran meg. Jeg klarte det jo så fint i går, hvorfor fungerer ikke hjernen nå? Tankene vil liksom ikke fokusere skikkelig. Man kan vel nesten sammenligne det med et kamera. Kamera vil ikke fokusere på det klare portrettet i forgrunnen uansett om innstillingen er manuell eller en av de innebygde auto/spesial innstillingene. Det i bakgrunnen vil ikke være blurrete og ufokusert. Nei, det vil faktisk stjele all oppmerksomheten og fokuset i bildet - noe den forsåvidt lykkes ett 100 % med. "Åh, jeg vil ikke ha det dumme bakgrunnsfokuset", prøver å jeg å rope til meg selv og forsøker å skru av kameraet for å så skru det på igjen. Bakgrunnen er fortsatt i fokuset. Sint og irritert forsøker jeg å flytte kameraet. Jeg lar det til og med få en liten hvile pause og bytter ut batteriet med et mer ladet batteri. Allikevel skjer det ikke noen endring. Nytt perspektiv og objekt bytter jeg også ut, men akk, til ingen nytte. Minnebrikka sitter visst fast og fokuset er og blir låst til bakgrunnen. "Digital Foto" manualen trekker jeg opp av sekken, leser, blar og forsøker å samle riktig info, men jeg finner ingen lingende eksempler. Så jeg legger tilslutt bort boken og prøver å tenke mens jeg sukker enda en gang.

Jeg håpet og trodde at det i bakgrunnen kunne bli borte, fortrengt og glemt bort - i alle fall for en liten stund, men det er visst ikke sånn det fungerer allikevel. Æsj, hva gjør jeg nå? Jeg kommer til å stryke i matte."

- tekst skrevet under mattetentamen som en slags illustrasjon på hvordan hjernen funka. Altså IKKE et ordentlig kamerafokus... ganske håpløs og usamarbeidsvillig, forstår du kanskje?

bilde//privat - hehehe, masse egobilder i dag... Men dette fant jeg faktisk i iPhoto selv om det er skremmende likt de to andre jeg har lagt ut i dag!

Q; Syns du det er lett å holde "fokuset" på riktig ting alltid?

KOMMENTER HER!

Hair everywhere

//bilder private

maria mena - Home for christmas . Sangen har vært i ørene mine (og på iPhonen + iTunes) siden hun spilte den nydelige nye julesangen på "Senkveld med Thomas og Harald". Aw, nydelig!!

Tjohei, nå må jeg øve til lytteprøve OG naturfagprøve som vi har i morgen! Forresten gikk mattetentamen dritt (-:

KOMMENTER HER!

Hjerte av stein..

I stad satt jeg og var en veldig flink jente som forberedte seg til mattetentamen jeg skal ha i morgen. Mens jeg satt der og ante fred og ingen fare, hører jeg plutselig en skikkelig merkelig lyd fra trappa og gangen ned til kjelleren. Kroppen hoppa til, før jeg spisset ørene for å lytte en ekstra gang. Ørene ville ikke høre hva lyden var, så jeg måtte rope på mamma og pappa og spurte om de visste hva lyden var. "Det er sikkert fuglen som var der her om dagen", svarte mamma mens hun fortsatte å lese avisa si. Jeg får alltid så stor empati for stakkarslige fugler, så jeg prøvde å spørre om hvorfor vi ikke kunne hjelpe den ut. "Har du tenkt til å ta den i vingen og følge den ut da, eller?" kom det plutselig fra en meget hes pappastemme.

Etter et par filmer i hodet om hvordan det  hadde gått om jeg hadde prøvd å følge ut fuglen, sukket jeg og gav opp. "Pappa, har du et hjerte av stein." sa jeg plutselig uten å egentlig mene det. Mamma ropte noe om at han i hvert fall ikke hadde det fordi han gjorde det og det og det og det. Jeg nikket, og rettet litt på meg selv. "Okay, da hjerte av stein for fugleempati i hvert fall!" Det var tydeligvis også feil, for mamma fortalte at det var jo pappa som mata fuglene med både brød og sånn henge-ting-fra-taket-med-masse-fuglemat-i-som-fuglene-alltid-samler-seg-rundt. Det var jo riktig, så jeg måtte rette meg opp en gang til. "OKAY da! Hjerte av stein for fugler som er innesperra!!" Så hørte jeg en liten latter og en mamma-stemme som minnet meg på at pappa hjalp alle de stakkars fugleungene som hadde falt ut av redet sitt i sommer og hadde satt seg fast i et lite hul rom i taket. Nok en gang måtte jeg rette på meg selv og endelig kunne ikke mamma si noe. "JAVEL DA! Men et hjerte av stein for-fugler-som-er-innsperra-i-kjellern, har han i hvert fall!". Da lo ho.

Bilde // lånt herifra

Q; Har du hatt en fugl inni huset ditt?

KOMMENTER HER!

Winnie-the-Pooh #2

Jeg kunne ikke dy meg, så her kommer enda et morsomt og søtt utdrag fra "Winnie-the-Pooh".

//bilde kilde//

Pooh is on his way to catch up with Rabbit, but when he gets there, nobody is answering.

So he bent down, put his head into the hole, and called out: "Is anybody at home?" There was a sudden scuffling noise from inside the hole, and then silence. "What I said was, "Is anybody at home?" " called out Pooh very loudly. "No!" said a voice, and then added, "You needn't shout so loud. I heard you quite well the first time."
"Bother!" said Pooh. "Isn't there anybody at all?" "Nobody."
Winnie-the-Pooh took his head out of the hole, and thought for a little, and he thought to himself, "There must be somebody there, because someday must said "nobody"." So he put his head back in the hole, and said: "Hallo, Rabbit, isn't that you?" "No", said Rabbit, in a different sort of voice this time. "But isn't that Rabbit's voice?" "I don't think so," said Rabbit. "It isn't meant to be." "Oh!" said Pooh.

Gode, gamle, dumme bjørn - som Christoffer Robin sier. :)

//bilde kilde//

//bilde kilde//

Q; LIker du Ole Brumm? Likte du disse innleggene?

KOMMENTER HER!

Liten videoblogg!

Hihi, for å være trodde jeg ikke at jeg kom til å gjøre dette her, men det minste tantebarnet mitt ble så fascinert av Photo Booth at jeg bare må poste det.

en sminkeløs og meget vakker tante *kremtkremt* + lite nydelig tantebarn! :)

Q; Hva har du gjort denne helga?

KOMMENTER HER!

Winnie-the-Pooh


//bilde kilde//

Her om dagen lastet jeg ned en iPhone-app jeg har brukt mye i det siste, nemlig iBook. Der fant jeg Winnie-the-Pooh boka på engelsk og gjett om jeg har blitt hekta! Da jeg var liten elsket jeg Ole Brumm og SYDDE til og med min egen Ole Brumm i barnehagen (det ene øyet har falt av, venstre siden er dobbelt så tjukk som høyre, det høyre øret er 2 cm - mens det venstre er 20 cm, men det er vel bare sjarm?). Uansett, så har jeg likt Ole Brumm hele livet. Men da jeg leste den på engelsk, ble jeg om mulig enda mer betatt. En godere og morsommere bjørn skal man lete lenge etter.

//bilde kilde//

Winnie-the-Pooh sat down at the foot of the three, put his head between his paws, and began to think. First of all he said to himself: "That buzzing-noise means something. You don't get a buzzing-noise like that, just buzzing and buzzing, without its meaning something. If there's a buzzing-noise, somebody's making a buzzing-noise, and the only reason for making a buzzing-noise that I know of is because you're a bee". Then he thought another long time, and said: "And the only reason for being a bee that I know of is making honey. "
And then he got up, and said: "And the only reason for making honey is so as I can eat it."

Hællenussen, han er søt, hihi!

//bilde kilde//


Den lille egosentriske, dumme bjørnen med den store appetitten, de gode vennene og de søte sitaene.
Q; Hva liker du best ved Ole Brumm? Har du noen gang lest Brumm på engelsk?

KOMMENTER HER!

Fake a smile and play on with it

Bilder // private - småjustert i Photoshop

Noen dager er det lettere å være glad og blid enn andre. Eller, vi kan jo i hvert fall "ta" på oss smilet og gå, så slipper vi å ødelegge humøret til alle andre og. DET RIMA! Neida. (joda)

ehehe, neida. (joda!!)

KOMMENTER HER!

They vanish..

Bilde // privat

Et gammelt bilde jeg fant for et par timer siden da jeg retten & sletten ikke fikk sove og bestemte meg derfor for å gi opp etter mange timers prøving og satte meg heller foran mac'n for å rydde opp i bilder og sånt. Kanskje ikke den aller beste idéen når man ikke får sove, men jeg var rett og slett rastløs etter å gjøre noe. Forresten så er det kanskje ikke så rart jeg ikke får sove - har faktisk sovet en del på dagen tidligere i "dag" (det er jo langt etter midnatt, så egentlig heter det vel i går) pga duste migrene som ikke ville slippe tak i hodet mitt, men heller bestemte seg for å plage meg med en gnagende kvalme og en dundrende hodepine. Kan si jeg gleder meg til anvendt musikklære prøva vi får om nøyaktig to timer og tjueto minutter...

Neinei, slutt på klaging. Håper dere får en fin helg - jeg skal til verdens beste tantebarn!

KOMMENTER HER!

Hjernen tror den er en ku

Du bare ligger der alene og stirrer med et tomt blikk og en hjerne som sulter etter søvn. Øynene faller nesten igjen av seg selv, men noe trekker de opp igjen. Gang etter gang. Kroppen er så sliten at du nesten ikke klarer å røre på fingertuppene engang. Hjernen er like overarbeidet som de stakkarslige barna nedi et av øst-europa landene. Allikevel surrer den fortsatt, kverner og tenker, spiser opp tankene for å så spytte de ut igjen. Den oppfører seg nesten som kua med fire mager. Alt skal først fin-tygges, før det svelges nedover for å bli tygd litt hardere - slik fortsetter det i en evigrunddans. Rundt og rundt. Vil ikke slutte å tygge på tankene. Kanskje den tror den er en ku?

Det er kaldt og ensomt. Klønete leter jeg etter iPhonen for å sjekke klokka, og klarer nesten å velte ned den kjære mac'n fra nattbordet. Det går heldigvis greit. Klokken ser ut til å ha stoppet, eller kanskje det bare er tiden som står stille? Hodet verker. Det prikker i panna og mens gåsehuden løper om kapp nedover ryggen min, går jeg får å se på. Det er så mye ting jeg burde gjort. Ting jeg skulle skrevet ned, ting jeg skulle rydda. Forventninger til meg selv, er skyhøye, men jeg føler at det må være sånn for å yte best mulig. Men saken er at jeg ikke liker å pushe meg selv når andre er i nærheten eller observerer meg. Det er skummelt, for jeg kan pushe meg selv så langt at det nesten begynner å bli skummelt. Ser du? Der drøfter tankene igjen innom alle kumagene til hjernen. Hjernen tror den er en ku og jeg får ikke sove.

(Innlegget ble skrevet i natt ved 0350 tiden fordi jeg ikke sove, men jeg publiserer det nå)

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, design/photoshop, Foto, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, klær, innkjøp, antrekk, Musikk, Tanker, Tegninger/skriblerier, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

August 2011Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits