Mote, klær, innkjøp, antrekk

Den perfekte skinnjakken

Tittet for en gangs skyld litt rundt på nelly.com her om dagen (har ikke akkurat så veldig mye annet å gjøre mellom springina fra senga og til doen mener jeg) og da fant jeg den (link HER) perfekte skinnjakken. Var egentlig litt skeptisk til fargen i starten, men leste i kommentarfelten at den til og med var enda litt mer "slitt-rød" i virkeligheten og da fant jeg ut at jeg likte den enda bedre. Så da krysser jeg fingrene for at denne snart er på vei hjem til meg. Vet bare ikke helt om jeg skal ha den i small eller medium.. Bruker egentlig bare small i klær, men liker at jakker er litt store slik at man har plass til f. eks litt store gode gensere unner. Lurer på om jeg den bestiller først i medium og så får jeg bare bytte den igjen i small hvis den blir for stor. 

Var den ikke fin?

KOMMENTER HER!

Rachel McAdams @ Cannes

Vakre Rachel i to nydelige kjoler!

Liker du stilen til Rachel McAdams?  
//bildekilde #1link 2#link 3#link

KOMMENTER HER!

New leather jacket

Jeg så den der den hang så perfekt i butikken. Selvfølgelig måtte den henge på den øverste hyllen, akkurat høyt nok til at jeg ikke rakk opp til den. Jenta som jobba i butikken var heldigvis ikke for opptatt til å hente den ned for meg, så jeg fikk den ganske raskt. Rett til prøverommet bar det og heldigvis var den like fin på kroppen som den var på hengeren. Et lite lykkelig smil spredte seg fort ut i ansiktet mitt da jeg kom ut av butikken med litt mindre penger på kortet, men en finfin jakke i en hvit og grå handlepose.

Liker du brunt skinn?

KOMMENTER HER!

Rock chick - outfit 22.02

//bilde privat

HIhi, prøvde en litt annerledes look i dag. Litt mer rock chick aktig med sotede øyne og både røde lepper og nelger. Jeg ville egentlig hatt en svart vest til eller noe sånt, men jeg orka ikke å lete etter en i skapet.

What you think? Liker du å være litt mer rocka noen dager?

Forresten har jeg fått helt hekta på "Bad Karma" med Ida Maria. Den er så kul! (prøve å legge inn videoen, men det fungerer ikke. Derfor må du gå inn på enten spotify eller youtube og høre på den med en gang om du ikke har hørt den før! :-) )

KOMMENTER HER!

Today I'm wearing

åååh, blogg.no ødelegger bildekvaliteten :((
bilder//privat :-)

Wow, spennende overskrift, det må jeg bare få sagt, hihi. Det var så lenge siden sist gang, så da tenkte jeg at jeg like så godt kunne poste et outfitbilde. Tre innlegg på en dag? Ikke dårlig for å være meg altså! Hihi, det blir visst sånn når jeg har lite å gjøre. Nå skal jeg, lillesøs, Nathalie, kusiner og venninne til kusine opp til mormor og morfar sammen med resten av family'n og spise taco, tror jeg!

Håper dere får en finfin lørdagskveld, det skal nå i hvert fall jeg prøve på! Forresten har dere blitt enda superflinkere på å kommentere i det siste! Tusen takk! Dere er de beste!

KOMMENTER HER!

Bjørg Jewellery - hot or not?Godt og blandet av Bjørg sine unike smykker og ringer. Jeg personlig elsker de, greia er vel bare at prisen er litt for høy til å kunne kjøpe alt, hehe. Men utrolig kule, vakre og som sagt unike smykker.

Enig?

Forresten så har dere blitt veldig flinke til å kommentere i det siste! Tusen takk søtinger! :)))

KOMMENTER HER!

Denne babyen skal jeg spare til!

Herlighet, har dere sett noen finere?

Altså egentlig blåser jeg i hva dere mener om den, for JEG syns den er fiiin. Men dere er enige at den er fin? Om ikke verdens fineste, så er den i alle fall veldigveldigveldig fin. Og ikke helt utenkelig på prisen heller, må bare tjene litt penger først, hehehe. Dessuten er det fri frakt og toll, må bare betale litt på merverdiavgift og den er ikke sååå gærn at det ikke går an, så det er jo kjempe fin(t)! Åh, jeg gleder meg allerede! Må bare tjene litt mer penger først..

Forresten - ja, jeg er fortsatt syk. Magen dreper meg (ikke ta ting for seriøst..) og ingen finner ut av hva som feiler den/meg. Derfor blir det nok en ny runde med leger og diverse i morgen. Håper dere holder dere friske som fisker!

Liker du Marc by Marc Jacbos vesker? Hva synes du om denne?

okay, hjelp. hvor mange ganger gjentok jeg fin?... finfinfinfin

KOMMENTER HER!

Shoe-heaven

Åh, jeg skal så sykt skaffe meg et par Jeffrey Campbell sko når jeg har penger (skoene i seg selv er ikke for dyre, det er frakt, toll og alt det tullet der som gjør det dyrt) og mulighet til det. Finnes det egentlig noen finere sko her på kloden? I så fall blir jeg i hvert fall helt målløs. Egentlig har jeg vel gått å sikla et par Campbell sko en tid nå, men nå fant jeg virkelig noen elskbare.

//bilde tatt fra solestruck.com :-) Jeffrey Campbell modellen LITA i fargene #Grey Suede" og #Black distressed leather"

//bilde tatt fra solestruck.com - Jeffrey Campbell PIXIE #Black Suede & #Grey Suede

Jeg skal seriøst få tak i hvert fall ett skopar. De må bare få inn størrelsen min igjen.

Q; Hva syns du om skoene til Jeffrey Campbell? Hvilket par likte du best?

KOMMENTER HER!

Hold my hand + dagens fangst

I dag har vi vært lenge på hytta og fått rydda ut og henta masse ting. Det var sykt deilig å se igjen mye savnet tøy. Hihi, og siden jeg fikk et gavekort på h&m til jul, kjente jeg det brant i lomma da vi allikevel var i nærheten av en h&m, så da ble det en liten tur dit også. Egentlig ganske utrolig at vi klarte å komme oss ut derifra hele og i live, Torbyen var nemlig helt BOMBA ned med shoppegærne folk i alle aldre.. Fant en kjempe søt varm genser, et søtt lite "klokke"smykke og et kult perlearmbånd. Det ble også et par cliniqueprodukter. Fornøyd med dagens fangst selv om ingen av tingene var på salg, haha!

Nå må jeg pakke ferdig! Skal nemlig dra på nyttårsleir i morgen og blir borte til 1. januar. Blir nok ikke så mye blogging på meg da, nei. Forresten har jeg fått helt hekta på den nye Michael Jackson cd'n. Jeg var så heldig og fikk den til jul av Simon! Tusen takk! Alle sangene er kjempe bra! Setter inn "Hold my hand" med Akon og Michael Jackson. 

Q; Hvordan skal du feire nyttårsaften? Har du vært å shoppet i dag? Hva syns du om Michael Jackson sine nye sanger?

KOMMENTER HER!

Outfit; high-waist jeans, leopard top and a heart made of gold

høytlivsbukse - bik bok, leopardtanktop - gina tricot, smykke - adventsgave, varm svart jakke - mamma sin (Isolde står det på merkelappen om noen lurte..)

Haha, seriøst - jeg suger i å ta outfit bilder av meg selv med selvutløser UTEN fjernkontroll.... VERDENSBESTEPAPPA, hvis du ser dette - skjønner du hvor mye jeg trenger en fjernutløserkontroll? Hehe, null smisk altså!

KOMMENTER HER!

I actually got one!

Jeg er i sjokktilstand. Etter å ha trykket konstant på oppdateringsknappen på internett, egentlig mest for underholdingen sin skyld - se hvor raskt plaggene gikk, fra 8.01 - 11.00 holdt jeg på å gi opp. Den samme meldingen kom gang etter gang. "Stor pågang. Vi gjør mest mulig blablablabla.. Vær vennlig og prøv igjen senere." Jeg begynte å bli veldig lei bildet også. Egentlig skulle jeg bare trykke for å vise meg selv enda engang hvor gale mennesker er, da jeg overraskende plutselig kom inn på shopping siden. Alle kjolene på første side var utsolgt. Jeg kjente faktisk at hjertet banket raskere. Om det bare var én ting igjen som ikke var utsolgt. Tenk om jeg kunne få klørene mine i den? Masse tanker fløy igjennom hodet, mens jeg trykket meg forbi en side til med utsolgte fantastiske kreasjoner. Men så. Plutselig så jeg den. Den ene t-skjorta jeg hadde sikla på var ikke utsolgt! Gjett hvem som trykte raskere enn du kan si "ibsens rispbukser og andre buskevekster" på "Legg til i handlevogn" knappen? Jo, det var meg! Men man måtte visst være 18 år for å kunne kjøpe noen items der, så jeg leta febrilskt etter iPhonen, slo inn nummeret til mamma og forklarte situasjon og spurte så innmari pent mens øyevippene omtrent falt av etter all blunkingen, om hun ikke kunne være en moteriktig engel og kjøpe den til meg. Hun skulle på kurs, så jeg måtte ringe pappa isteden og forklare han hvordan man gikk inn og la varen i "handlevogna" og hvordan man betalte. Etter et utmerket samarbeid var varen i boks og nå er den om ikke så altfor lenge MIN. Can't wait! Tenk at JEG FIKK TAK I et Lanvin masterpiece? :o Himmel, jeg har verdens beste mamma og pappa. ♥


denne t-skjorta er SNART min. ♥

Q; Fikk du tak i en kreasjon av Lanvin? Hva syntes du om kolleksjonen hans?

KOMMENTER HER!

Serverkræsj i morgen?

Som dere garantert har fått med dere, slippes Lanvin sin kolleksjon for H&M ut i morgen. Jeg skulle gjerne satt klørne mine og teknisk sett kroppen inn i et av de vidunderlige mesteverkene, men siden jeg hverken bor i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger eller Tromsø og jeg ikke har totusen å bruke på en kjole nå, tror jeg at jeg må innrømme at dette må jeg komme meg over uten et plagg..

Det blir jo også solgt online, men om jeg skal tørre å gå inn på H&M klokken åtte i morgen (da har jeg forresten tysk også..) og garantert ikke komme inn pga en stor serverkræsj av overbelasting fordi gale kvinnfolk (og menn!) MÅ ha den kjolen og i hvert fall DEN veska, vet jeg ikke. Kanskje jeg tar meg en liten tur for å se hvor raskt ting blir utsolgt. Bare for moro skyld, mener jeg. Det skjedde jo en stor serverkræsj i fjor når det var Marc Jacobs som hadde designet en kolleksjon til H&M.

LANVIN FOR H&M

LANVIN FOR H&M. SE HELE KOLLEKSJONEN PÅ HM.COMMine favoritter! Skulle gjerne hatt tak i en av de dødskule t-skjortene i hvert fall. De var jo billige også! 299 kr og 399 kr. Leppestiften var også drit kul og kosta bare utrolige NITTINI kroner !!

Q; Skal du forsøke å få tak i et eller flere Lanvin produkter? I så fall hvilket? Hva var din favoritt?

KOMMENTER HER!

Hot and dangerous

Ser du hva det er?

omg, I'm in love. <3 Skoa er fra Bianco. alle bilder private

KOMMENTER HER!

Jenny Skavlan for BikBok

Nå har vakre og dyktige Jenny Skavlan lansert sin andre kolleksjon for Bikbok som kommer i butikkene 25. novemeber. Det er visstnok én kjole i kolleksjonen som kommer i tre forskjellige farger - svart, rustet og krem. Inspirasjonskilden til kjolen fikk hun av kjolen hun arvet av oldemoren sin. Koselig, sant? Og kjolen er dessuten skikkelig søt og enkel.

Skissen

Og tilslutt de ferdig lagde kjolene.

Jenny har også laget en egen blogg for kolleksjonen og kommer til å være aktiv der med å vise godbiter og stylingtips til kolleksjonen lanseres. Q; Hva syns du om kjolen og designet til Jenny Skavlan?

De tre bildene er lånt fra bloggen hennes.

KOMMENTER HER!

I want these shoes, but..

For det

  • 1. de er semska - altså fort slitt og tåler dårlig vann.
  • 2.  blir jeg minst 10 cm høyere ved å gå på de.
  • 3. er de ikke særlig varme

Men det fine med de, er at

  • de er deilige/behagelige å ha på foten.
  • de SER og ER mega kule.
  • de er lekre wedges!
  • de er et absolutt musthaves.

Q; Kjøpe eller ikke kjøpe?

KOMMENTER HER!

Fins det noe vakrere?

Er det rart moteverden og designere har villet hermet etter mønstre til dette majestiske dyret i årevis? Det syns nå ikke jeg, i hvert fall. Har du noen gang sett noe vakrere? Leoparder er mitt favorittdyr, så det er kanskje ikke så rart at jeg elsker leoparmønster, men jeg kunne ALDRI i verden tenkt tanken engang på å kjøpe et ordentlig leopardSKINN. Nei, fysjameg!! Sånn behandling av utrytningstruede dyr vil vi ikke ha noe av her i gården eller huset, for den saks skyld.

Men hvis man skal bruke dyreprint generelt, må man bruke det med måte ellers kan det fort bli harry. Er du ikke enig? I går var jeg i halloweenbursdag og var utkledd som en leopard med leopardsminkede øyne. Legger ut bilder av "kostymet" i morgen!

Q; Hva syns du om leoparder og leopardprint?

KOMMENTER HER!

Nelly har salg og her er mine favoritter!

 

1. Nydelig kjole fra Lipsy 2. Svart kjole fra Oneteaspoon 3. Kul kjole fra Rare Fashion 3. Jeans fra Cheap Monday 4. Lang cardigan fra Vila

KOMMENTER HER!

"When in doubt, wear red."

Visstnok ikke et av mine kloke sitater, men den kjente designeren Bill Blass sitt sitat. (Oi, det ble mange s'r etter hverandre..) Jeg så sitatet i månedens "Henne" og tok det i bruk senest i går, faktisk. Ante ikke hva mer jeg skulle ha til antrekket, følte det ble så kjedelige på-en-måte. Plutselig kom jeg på sitatet og fant fram det røde hjertesmykket mitt.

Jeg må forresten få skaffet meg en fjernkontroll til kameraet. UMULIG å ta bilder med selvutløser på rommet uten.

(Altså GÅRSDAGENSklær, 26. oktober)
Q; Hva syns du om rødt?

KOMMENTER HER!

Ny online skobutikk!

Heppo er ny online skobutikk som baserer seg på et utvalg av kjente merkevarer som Converse, Filippa K, Adidas, Vagabond, Dr Martens, Ilse Jacobsen - bare for å nevne noen. Damesko og herresko. Her finner du alt fra pene støvletter, til tøffe boots, til vanntette og samtidig stilige gummistøvler, til sporty og freshe joggesko, til praktiske sandaler og rålekre pumps. Et stort utvalg og sååå mange fine sko! Prisene er heller ikke verst og det er til og med fri levering og 30 dagersreturrett (med fri frakt) hvis du ikke blir fornøyd med varen eller vil bytte med noe annet. Jeg ble i hvert fall imponert og har planer om å kjøpe meg et par høst/vintersko derifra. Her er et lite utvalg av mine favoritter som koster rundt 3000 kr tilsammen.

Vagabond modell Cathy til 999 kr

Hunter gummistøvler til 1099 kr

Blowfish støvletter med wedges-hæl 699 kr

Q; Hva syns du om Heppo? Hvilke sko er dine favoritter?

hepposko

KOMMENTER HER!

Red lips

Ny favorittgenser - H&M, hattt - H&M - leppestift - YSL

Hodet er egentlig ikke noe bedre i dag, heller ikke kvalmen, men jeg må vel på skolen. Dessuten ble det ikke mye søvn i natt fordi jeg hadde konstant mareritt så jeg hoppa av redsel og tårene trillet. Huffhuff. Håper dagen deres blir god da! :)

KOMMENTER HER!

Catalouge Zara


Jeg skal SÅ kjøpe den clutchen når den kommer til Zara!

Alle foto//zara.com

KOMMENTER HER!

Noen godbiter

 

 

Noen favoritter fra modekungen.se - alle herifra

Liker du modekungen? Hvilke favoritter har du der?

KOMMENTER HER!

Tommel opp eller ned?Jeg liker de på en måte, men jeg aner ikke om jeg hadde kledd de. :o Hva syns dere? Tommel opp eller ned?

KOMMENTER HER!

Expensive fashion

Burberry Prorsum jakke - verdens fineste!

Jakke, bukse og støvletter fra Marni
Sonia Rykiel

Måtte bare dele med dere noen superflotte bilder fra Costume sin photoshoot denne måneden. Det er de som har tatt bildene og dessverre husker jeg ikke hva fotografen eller modellen heter for øyeblikket. Det eneste jeg har gjort er å ta de med kamera mitt og redigere litt i Photoshop. Blant annet kontraster, skarphet og lys. Bare små fiks med andre ord. 

Vel bilder sier mer enn tusen ord, så jeg tror jeg runder av her. Ha en ultrafantastisk dag!

KOMMENTER HER!

Marc by Marc Jacobs
Marc by Marc Jacobs veske og lommebok. Love them!

KOMMENTER HER!

Skjerf/hals avhengig

Er det noe jeg faktisk har brukt hver dag siden jeg begynte på skolen for en halvannen uke siden er det skjerf eller hals. Jeg har blitt helt avhengig av det og kjenner meg nesten litt naken uten. Det er rart fordi jeg likte ikke å bruke det før i det hele tatt. Ikke ofte i hvert fall, og nå har jeg plutselig blitt helt avhengig. Egentlig gjør det jo ingenting for jeg har mange skjerf og halser og så er det jo så deilig og varmt. Forkjølelsen min går også ned og nå har jeg fått tilbake stemmen min helt igjen. Herlig! Dessuten er jo høsten også en skjerf/hals årstid! 


Et slikt grått et skaffet jeg meg for 2 uker siden og lillesøs har det i pudderrosa som jeg pleier å stjele. 


Fint skjerf fra H&M som jeg har lyst på !

LIker du skjerf? Bruker du det mye? 

KOMMENTER HER!

FIN Feline by FIN Oslo


Sykt kul video som er verdt å se! 


Fin vest fra Feline.

KOMMENTER HER!

Høstjakke - hvilken?

Olivengrønn parkas fra H&M

eller

Denne trenchcoaten i olivengrønn (de har den ikke på nettet, men jeg vet de har den på Torvbyen) også fra H&M? PS; denne er kulere i virkeligheten enn på bildet og MYE kulere i olivengrønn. :)

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, design/photoshop, Foto, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, klær, innkjøp, antrekk, Musikk, Tanker, Tegninger/skriblerier, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

Oktober 2011September 2011August 2011Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits