Musikk

I'm so in love right now..

I fare for å bli en av de hylende fjortisjentene som elsker unge menn, må jeg faktisk innrømme at jeg er bitt av basillen. Ikke hvilken som helst basill heller. Nemlig artisten/bloggern Andreas Wijk! Snakk om drømme-mannebein a! Ikke bare har han utseende sikkert millioner av småjenter omtrent dør av hjerteinfarkt og ekstrem hørselskade etter alle skrikene deres hver gang de ser han, men han har en sykt bra klesstil og ikke minst en utrolig unik, varm og fantastisk sangstemme. Her har vi en som har stått først i køen når det kom til utdeling av drømme egenskaper altså! Dere har sikkert hørt han, men det skader jo ikke akkurat å dele han utover verden. Hihi. Så her kommer mine favoritter. 

Hvem sang liker du best som han har covret? 

PS!!!! ser det ut til at videoene _ikke_ fungerer i Safari (jeg har Mac), men kun i Opera. Merkelig.. Men hvis dere ikke får opp de, er det bare til å søke på "andreas wijk where is the love", "andreas wijk all good things (come to an end)" og "andreas wijk be mine". :-)

PS2!!!!! Lik han på facebook du også HER.  

Bilde er linket til kilden.  

KOMMENTER HER!

Verdens flinkeste lillesøster!

Som mange av dere kanskje vet, har jeg en lillesøster som heter Jenny. Hun er utrolig flink til å synge (og spille gitar!) og har blant annet kommet videre i en lokal sangkonkurranse vi har som heter "Halden Talentet". Jeg krysser selvfølgelig alle fingrer (noe jeg egentlig ikke trenger, siden hun er så flink!) på at hun skal vinne hele greia. Men dere har kanskje lyst til å høre en liten smakebit? 

Her synger hun coversversjon (og spiller gitar selv) til låta "Breakaway" med Kelly Clarkson. 

Vakker er hun også! :-) //Bilde tatt av meg med Canon EOS 550 D + standarlinsa og bare småredigert (lys, kontrast, farge og sånn) i Photoshop

Hun er flink, ikke sant?

KOMMENTER HER!

Waltzing with destiny forever

På skolen i stad, nærmere bestemt i løpet av de fire første timene da vi hadde faget musikk, dans, drama - lærte vi å danse vals. Jeg kunne ikke være med pga de dustete ribbeina, men danselærern spilte av verdens nydeligste sang som jeg forelsket meg helt i. Jeg spurte henne om hva sangen het etter timen og fikk svaret, men glemte det nesten med en gang. Det eneste jeg husket var at det enten var noe "waltz" eller "walls" og så trodde jeg det var noe med "shadow". Uansett, jeg prøvde utallige kombinasjoner av de tre ordene og hørte og hørte på sanger, men fant den ikke. Så kom jeg plutselig på at det kanskje kunne vært noe med "dark" isteden for og søkte derfor tilfeldig etter "dark waltz" og vips der var den! Sangeren er ingen ringere enn superdyktige Hayley Westerna fra New Zealand. Så nå har den spilt om igjen og igjen på spotifylista mi helt siden jeg fant den. Hør på den!

"Dance me into the night
Underneath the moon shining so bright
Turning me into the light"


Q; Har du hørt sangen før? Hva syns du om den?

KOMMENTER HER!

Santa Claus Got Stuck In My Chimney

Santa Claus got stuck in my chimney, 
stuck in my chimney, stuck in my chimney
Santa Claus got stuck in my chimney,
when he came last year

There he was in the middle of the chimney
Roly-poly, fat and round
There he was in the middle of the chimney
Not quite up and not quite down

Hihi, jeg elsker gamle julesanger - spesielt de Ella Fitzgerald sang! Men jeg liker også nye julesanger som "Driving home for christmas", "Christmas song", "Fairytale of New York", "Santa Baby", "She came home for christmas - Mew", "Home for Christmas", "Mariavisa" osv. HER er min julesangliste på spotify.

Q; Hvem er dine julesangfavoritter?

KOMMENTER HER!

All he wanted was a christmas card

Så Anine Stang sin nye singel - Christmas Card på bloggen til Caroline og måtte bare sjekke den ut siden alle inntektene går til Røde Kors sitt program "Kors på halsen". Sangen var fin, i alle fall teksten! Videoen og skuespillet til de tre guttene vi ser (som jeg tolket som samme gutt bare fra han var liten til han ble voksen og så gammel?) var utrolig sterkt og veldig bra laget, men jeg syns Anine har det samme uttrykket om og om igjen. Det klarte faktisk å ødelegge litt av stemningen noen ganger, men sangen var jo fortsatt fin. Defintivt verdt å sjekke ut!

Ikke glem å ta på HD ! :)

Q; Hva synes du om sangen? Tenker du på andre som ikke har det så bra som oss i jula?

KOMMENTER HER!

Justin Bieber? You must be kidding with me!

Seriøst, jeg ble sykt sjokkert når jeg hørte denne sangen og fant ut at det var Justin Bieber! Hvor har den flinke, syngende tenor gutteungen alle fjortiser har et elsk og hat forhold til blitt av? Han har i hvert fall kommet seg "over" til den andre siden av stemmeskiftet. Hihi, sykt forskjell! Denne sangen handler om at han har lyst til å gjøre en forskjell for å få bedre verden. Michael Jackson inspirert kanskje? Uansett, en kjempe søt sang egentlig og ikke minst video. Så sett deg ned i tre minutter og se på en innmari hjerteskjærende og fin video.

"I just cant sleep tonight. Knowing that things aint right. Its in the papers, its on the tv, its everywhere that I go. Children are crying. Soldiers are dying Some people don't have a home But I know there's sunshine behind that rain I know there's good times behind that pain, hey Can you tell me how I can make a change I close my eyes and I can see a better day I close my eyes and pray I close my eyes and I can see a better day I close my eyes and pray"

Nei - NÅ er det hopp i seng for min del. (Selv om det garantert blir innmari lenge før jeg sovner i natt og.) God natt, søte dere!

KOMMENTER HER!

Operaforbildet mitt

Dere har helt sikker hørt om Emmy Rossum? Hvis ikke får dere høre litt om henne nå. Jeg tror det var i "Phantom Of The Opera" jeg så henne og hørte henne synge først. Herlighet, for en utrolig vakker stemme! Og siden den var utgitt i 2004 og hun er 24 år i dag, var hun faktisk kun 18 år. Det er sykt fordi stemmen hennes høres så mye eldre og mer erfaren ut. "Phantom Of The Opera" er min favoritt musikal.


//Kilde

Hun er født og oppvokst i New York. Filmrollene har vært en del f. eks "Phantom Of The Opera", "Poseidon" og "The Day After Tomorrow". "National Board of Review" - vant hun i 2004 for hennes rolle i "Phantom Of The Opera" og samme året vant hun også "Best Performance by a Younger Actor" og "Best Young Actress".

"Wishing You Were Somehow Here Again"


//Kilde

"Wishing I could hear your voice again 
Knowing that I never would
Dreaming of you won't help me to do
All that you dreamed I could"

Q; Har du et forbilde - i så fall hvem?

KOMMENTER HER!

Haldens lekreste gitarister?

God kveld folkens! Har nesten akkurat så vidt (veldig fin begynnelse på en setning forresten..) rukket å komme inn i huset vårt og slengt fra jakker og sko (jeg ryddet de opp igjen altså!) for å så slenge meg selv ned på senga. Jeg har nemlig kommet hjem fra et inspirende møte nede på Salen hvor jeg lekte litt journalist og tok bilder til menighetsbladet til kirken jeg går i. Og der fant jeg to karer som sa at jeg bare MÅTTE intervjue de, så jeg tok utfordringen og her kommer det superfantastiske intervjuet med spørsmål de selv stilte, haha!

"Hvor lenge har dere spilt gitar?" Spør jeg og ser nysgjerrig ned på de to ungkarene foran meg. Jonas forteller at han begynte da han var ti år og Jørgen sier at han faktisk var 10 og et halvt år. Sju år og fire-og-et-halvt-år altså. "Jaja" sier jeg og noterer fort ned noen nesten uleselige ord før jeg fortsetter "og når fikk dere deres første gitar da?" Begge tenker litt før Jonas sier at han var ti år og Jørgen forteller detaljert at det var 4. januar 2006.

"Band har begge spilt i. Hvor mange?" Som små barn må de telle litt på fingrene og diskutere imellom seg før de sier "Nice Guys (Jørgen), Wipe Rider, "Friday", Pride'n Joy. Fire!" Og Jonas legger til at han er "arbeidsledig" for øyeblikket.

"Hvilken sjanger spiller dere da?" Nesten før jeg er ferdig med å stille spørsmålet svarer Jonas at blues er favoritten hans, men han liker også å spille progressiv rock og klassisk på siden. "Jeg spiller mest blues, rock, jazz og country, jeg" sier Jørgen og gliser.
"Har dere noe slags motto da?" Spør jeg tilslutt. De ser litt på hverandre og humrer før de svarer at det er vel det generelle rockemottoet "drugs, sex and rock'n roll", sett bortifra at ingen av de har dame før øyeblikket eller har drevet noe med stoffer.. "Vi er Haldens lekreste gitarister" roper de tilslutt og spør om jeg ikke er enig. Vel, dere kan vel si hva dere syns?Ops! Glemte forresten et spørsmål. "Har dere noen idoler dere gjerne vil "bli" i framtiden?" Jørgen er ikke treg med å svare John Mayer, mens Jonas kommer litt senere ut med kommentaren "Den nye B.B King skal jeg bli!" Jørgen brøler ut i latter og legger til "Ja, kiloene mangler i hvert fall ikke!"

Forresten, ta dette innlegget med en klypesalt..

KOMMENTER HER!

Ny favoritt!

Min musikksmak er utrolig varierende. Jeg kan høre på alt fra gammel klassisk musikk og opera til rock til pop og til The Ting Tings. Sistnevnte fant jeg en ny sang jeg forelsket meg helt i. Veldig simpel, men samtidig fengende og dritkul. Sånn typisk diskotek musikk, men jeg likte den sykt godt. Dessuten er jo The Ting Tings skikkelig flinke til å lage sanger man får på hjernen som f. eks "Shut up and let me go" eller "That's not my name".

Fant ikke orginalversjonen på youtube, men søk selv på spotify - der finner dere den. :)

Q; Hvilken sang er din favoritt for tiden? Hva syns du om The Ting Tings?

Btw, ta en titt på innlegget under å legg igjen et ord/tema (gjerne fler!) jeg skal bruke i min 100 days photochallenge.

KOMMENTER HER!

xfactor og ispose

Hey folkens. Har dere hatt en fin dag? Jeg har vært forferdelig dårlig i hofta, så jeg klarte ikke å dra på skolen, men måtte istedenfor dra hjem til mormor som kjørte meg til lege og apotek. Betennelsen i hofta gjør så ubeskrivelig vondt til tider og ble plutselig tre ganger verre i går. Så etter herjing med beinet hos vikaren til fastlegen og snakking med mannen til fastlegen min som forøvrig kaller meg for "prinsessa" (haha, aner ikke hvorfor) bærte det ut på landet igjen. Jeg sitter her enda. Egentlig har det vært deilig med en skolefri dag og bare tv-titting. Jeg har derfor ikke fått tatt noen dagens bilde, men jeg lover å gjøre det i morgen. Da er det idrettsdag på skolen faktisk! Men jeg kan selvfølgelig ikke være med pga de dumme kompisene mine som går under navnet "krykkene". Det er dumt, men jeg skal heie av full hals!

Ellers har jeg nå sotte å sett på hundrevis av xfactor auditioner og tårene har både rent og spruta og noen ganger har jeg flau over at noen som OVERHODET ikke kan synge melder seg på å driter seg ut så fullstendig.. Men smaken er jo som baken, heldigvis. Noen imponerte meg sykt og fikk meg til å få hakeslep, mens andre var mindre imponerende... Men å velge èn favoritt enda er vanskelig syns jeg.

 

Adrian var sykt flink :o

Q: Har du en favoritt enda? Hvem likte du best?

KOMMENTER HER!

"Hush, little baby, don' yo' cry"

"Summertime and the livin? is easy
Fish are jumpin? and the cotton is high
Oh your daddy?s rich and your ma is good lookin?
So hush little baby, don?t you cry
One of these mornings
You?re goin? to rise up singing
Then you?ll spread your wings
And you?ll take the sky
But till that morning
There?s a nothin? can harm you
With daddy and mammy standin? by"

//foto privat - Chios 08-2010

Denne sangen er min sanglekse neste uke. Nydelig jazzsang med typiske klassiske trekk. Skrevet av George Gerswhin, Du Bose, Dorothy Heyward og Ira Gershwin. Covret av utallige artister blant annet Louis Armstrong & Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Leona Lewis og ikke minst Scarlett Johansson. Jeg hadde tenkt til å legge ut Scarlett Johansson sin versjon her, men jeg fant den ikke på youtube så dere får heller åpne spotify (hvis dere har) og høre på denne. Hvis jeg hadde sunget den i den duren hadde det ikke gjort noe, men jeg må synge nesten en hel oktav lysere. Veldig lyst med andre ord! Og så må jeg visst bruke hodetonene mine og prøve å få en dypere klang. V-a-n-s-k-e-l-i-g. Men jeg skal få det til!

Hva syns du om sangen? : )

KOMMENTER HER!

Hawaii feeling - "Rhythm of love"Har dere hørt den nye sangen til Plain White T's? "Rhythm of love" heter den, fant den egentlig helt tilfeldig på Spotify da den dukket opp på "What's new" lista. Egentlig veldig søt typisk sommersang og jeg får skikkelig Hawaii feeling av låta. Hør på den da vel!


Hva du syns du om den? Liker du Plain White T's?

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, design/photoshop, Foto, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, klær, innkjøp, antrekk, Musikk, Tanker, Tegninger/skriblerier, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

Oktober 2011September 2011August 2011Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits