Skriblerier

Gratulerer - verdens besteste pappa!

Kjære gode, pappa'n min!

I dag kan du telle enda en årring på pannen din. Hihi, neida. Bare tuller, jeg. Jeg syns faktisk du holder deg godt til å nærme deg en eldre alder! Å beskrive deg er søren meg ikke enkelt, så jeg tror ikke jeg skal bevege meg ut på det stadiet i dag, men noen gode ord og egenskaper skader vel ikke å dele.

- Du er virkelig en alt-mulig-mann. Ikke bare er du en kløpper på pianoet/orgelet/dirigering/komponering-og-arrangering, men du er også en utmerket kokk, dyktig sjåfør, snekker, tegner og helt sikkert en yrkesgruppe til du har skills i som jeg ikke kommer på i farten. 
- Du er et veldig følelsesladet medmenneske og deler og hjelper andre med problemer.
- Du er veldig flink til å ordlegge deg. 
- Du er virkelig et ja-menneske. Er det noen som vil ha deg til å spille et sted eller trenger hjelp med f. eks flytting el, nøler du ikke med å stille opp. Men du burde kanskje jobbe litt med å si nei noen ganger, så du ikke blir helt utbrent..
- Hvis jeg trenger skyss et sted, er det bare til å sende deg en melding - må som oftest ringe siden du aldri har på lyd (kremt kremt!!) og så er det du der overraskende fort. 
- Du har egentlig ganske fine ansiktstrekk, de er bare litt gjemt for tiden, hihi!
- Du kommer med noen morsomme kommentarer og blinkskudd innimellom, selv om jeg ALDRI kommer til å innrømme at jeg har skrevet det her om du prøver å påstå det i fremtiden!!
- Du har virkelig et hjerte av gull. 
- Du gråter og blir rørt av den minste ting. Selv om jeg kanskje erter deg litt for det, er det egentlig litt fint. 
- Du er sterk og nekter å gi deg uten en kamp. 
- Du står opp for deg selv og dine meninger og er dermed et godt forbilde.

Så selv om du kanskje ikke er 190 cm lengre, 70 kg og det tidligere helt mørke håret ditt har blitt litt mer mindre farget (hihi, nå følte meg litt snill her altså!!;) ) så må du alltid huske på at jeg er veldig glad i deg for det! Hihi! GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN, VERDENS - NEI, UNIVERSETS BESTE PAPPA!

btw, må bare legge med denne bursdagsvideoen jeg fant på youtube. Hihi, du er jo så glad i The Beatles! :-)

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, Dagens outfit, design/photoshop, Foto, Foto/folk, Foto/natur, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, Musikk, Skriblerier, Tanker, Tegninger, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits