Tegninger/skriblerier

Til Elisabeth: Lille vakre engel

Lille vakre engel, 
langt oppe i det blå. 
Smiler du der oppe, 
ser du på meg nå? 

Lille vakre engel, 
du må ha vært så redd. 
Fryktet for ditt liv og sprang, 
det skulle aldri skjedd. 

Lille vakre engel, 
det finnes ingen ord. 
Beskrive hva som hendte kan, 
her nede på vår jord. 

Lille vakre engel, 
du trodde du var trygg. 
Plutselig var "polti'" der, 
og skjøt mot din rygg. 

Lille vakre engel, 
vi krysset våre fingre, 
Ba og håpte at du snart, 
hjem ville ringe. 

Lille vakre engel, 
nå bor du i et slott. 
Ingen smerte, ingen tårer, 
du har det kjempe flott. 

Lille vakre engel, 
vi glemme aldri kan. 
Ditt smil, din glede, varme, 
i hjerte til alle mann. 

Hvil i fred, vakre Elisabeth. Vi ses igjen en dag. 

Jeg husker så godt da vi var små, Elisabeth. Da du, Cathrine, jeg, Jenny, Marthe (noen ganger) og noen fler gikk i frimerkeklubben. Helt frivillig var det vel ikke, men vi hadde ikke så mye vi skulle ha sagt siden faren min og bestefaren din var (er fortsatt, tror jeg) store frimerkesamlere. Men selv om vi kanskje ikke tok selve samlingen like seriøst og syns det var like stas som de, så hadde vi det gøy, lo masse, snakket masse og koste oss. Så sluttet vi alle samtidig og plutselig forsvant kontakten. Vi gikk jo på forskjellige skoler og sånt, så det er jo helt forståelig. Vi hilste og smilte til hverandre de gangene vi møtte på hverandre, men vi snakket sjeldent. Men så leste jeg på facebook at du hadde kommet inn på musikklinja og skulle begynne der til høsten og jeg ble så glad. Du hadde en så utrolig nydelig sangstemme, så det hadde vært så gøy å hatt de felles sangtimene elevene med sang som hovedinstrument har. Så skjedde det utenkelige. Det vi alle har lest om og sett på tv den siste uken. Jeg ble så redd når jeg skjønte at du og Cathrine og mange fra Halden var der. Ble enda reddere når jeg leste at du ikke var funnet. Jeg har bedt mange ganger om dagen og tent så mange lys. På fredag kom beskjeden at du var blant de omkommende. Da gråt jeg lenge. Jeg gråter litt fortsatt og tenker veldig mye på det. Men så vet jeg at du ikke lider lenger. Du har det helt fantastisk nå der oppe i himmelen sammen med alle de andre. Du er en engel nå og da fant jeg ut at du fortjente å få et lite dikt av meg. Så jeg skrev diktet i forigårs. Du kommer aldri til å bli glemt.

KOMMENTER HER!

Gratulerer - verdens besteste pappa!

Kjære gode, pappa'n min!

I dag kan du telle enda en årring på pannen din. Hihi, neida. Bare tuller, jeg. Jeg syns faktisk du holder deg godt til å nærme deg en eldre alder! Å beskrive deg er søren meg ikke enkelt, så jeg tror ikke jeg skal bevege meg ut på det stadiet i dag, men noen gode ord og egenskaper skader vel ikke å dele.

- Du er virkelig en alt-mulig-mann. Ikke bare er du en kløpper på pianoet/orgelet/dirigering/komponering-og-arrangering, men du er også en utmerket kokk, dyktig sjåfør, snekker, tegner og helt sikkert en yrkesgruppe til du har skills i som jeg ikke kommer på i farten. 
- Du er et veldig følelsesladet medmenneske og deler og hjelper andre med problemer.
- Du er veldig flink til å ordlegge deg. 
- Du er virkelig et ja-menneske. Er det noen som vil ha deg til å spille et sted eller trenger hjelp med f. eks flytting el, nøler du ikke med å stille opp. Men du burde kanskje jobbe litt med å si nei noen ganger, så du ikke blir helt utbrent..
- Hvis jeg trenger skyss et sted, er det bare til å sende deg en melding - må som oftest ringe siden du aldri har på lyd (kremt kremt!!) og så er det du der overraskende fort. 
- Du har egentlig ganske fine ansiktstrekk, de er bare litt gjemt for tiden, hihi!
- Du kommer med noen morsomme kommentarer og blinkskudd innimellom, selv om jeg ALDRI kommer til å innrømme at jeg har skrevet det her om du prøver å påstå det i fremtiden!!
- Du har virkelig et hjerte av gull. 
- Du gråter og blir rørt av den minste ting. Selv om jeg kanskje erter deg litt for det, er det egentlig litt fint. 
- Du er sterk og nekter å gi deg uten en kamp. 
- Du står opp for deg selv og dine meninger og er dermed et godt forbilde.

Så selv om du kanskje ikke er 190 cm lengre, 70 kg og det tidligere helt mørke håret ditt har blitt litt mer mindre farget (hihi, nå følte meg litt snill her altså!!;) ) så må du alltid huske på at jeg er veldig glad i deg for det! Hihi! GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN, VERDENS - NEI, UNIVERSETS BESTE PAPPA!

btw, må bare legge med denne bursdagsvideoen jeg fant på youtube. Hihi, du er jo så glad i The Beatles! :-)

KOMMENTER HER!

Just playin' around with a pencil

//bilder - private (både tegnet og tatt av meg, dermed copyright!)

Jeg har aldri påstått at jeg er flink til å tegne, men jeg liker det. Dessuten har jeg fått helt hekta på Lykke Li i det siste, omtrent det eneste som spilles av på Spotify om dagen, hihi. Derfor fikk jeg lyst til å prøve å tegne henne, eller i hvert fall en etterlikning av hennes rolle i musikkvideoen hennes "Get Some". Drit kul sang forresten, hihi! Foressten er ikke tegningen ferdig enda, om noen skulle lure.

Hva syns du om tegningen min? Liker du Lykke Li? LIker du å tegne?

forresten isabel, dette innlegget er bare for din skyld, hahaha. siden du maste sånn :)))

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, design/photoshop, Foto, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, klær, innkjøp, antrekk, Musikk, Tanker, Tegninger/skriblerier, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

September 2011August 2011Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits