Tips

Min nye favorittbok og film!

Tidligere i sommer kjøpte jeg den kritikerroste boken "Sarahs nøkkel". Tror jeg nølte et par dager med å lese den for jeg ville være sikker på at jeg hadde nok tid til å lese uavbrutt. Og det kan jeg med hånden på hjertet si jeg gjorde! Leste den ut på en og en halv dag for jeg klarte ikke å legge den bort. Så utrolig vakker, hjerteskjærende og nydelig bok er det lenge siden jeg har lest. Mot slutten ville jeg nesten ikke lese ferdig for jeg ville ikke at den skulle slutte. Men slutten var også helt nydelig, så det gjorde egentlig ingenting. 

Men filmen derimot har jeg ikke fått somlet meg til å se før i førsten av august. Fant den på nyheter på Telenor sin filmleieside og siden jeg hadde en verdikupong der, lånte jeg likesågodt den. Filmen var også veldig fin og hjerteskjærende, selv om (som alltids når man ser en film etter å ha lest boka) jeg så for meg personene ganske annerledes og de hoppet over en del ting. Allikevel ligger den øverst på mine favorittfilmer nå. 

Husk å velge å ta den i HD-kvalitet! :-)

Har du lest boka eller sett filmen? Hva syns du om den? 

Bildekilde #Link

KOMMENTER HER!

Don't ever try this game..

Hvorfor i all verden måtte jeg snuble over dette spillet i går? Jeg ble faktisk sittende å spille det stressende burgerspillet i timesvis.. Flaut å innrømme, men hvis du prøver det, lover jeg deg at du blir hekta raskere enn du rekker å si "brent burger!!". Man må nemlig passe på å ta av seg kundene og deres bestilling tidsnok, steke burgerne slik de vil ha de og sette i sammen burgerne på mange ulike måter. Høres kanskje ikke så morsomt ut eller spennende med mindre du er veldig glad i burgere og sånt (noe jeg IKKE er for å si det sånn), men man blir så sykt hekta på å få mer penger og komme høyere opp i level at man bare må fortsette å spille allikevel.


Så siden jeg har fått en fæl skjebne, tenkte jeg at jeg skulle være så snill å gi dere den samme! HER er linken til spillet. Kos deg! Hehehe...

okay, bare ett skrytebilde til!! 
Haha, jeg dør. Blogges om jeg noen gang klarer å slutte å spille spillet, okay?

Har du noen gang spilt burgerspillet, hihi?

KOMMENTER HER!

Den absolutte favoritten

Som dere sikkert har fått med dere, elsker jeg filmer. Derfor er det vel ganske logiskt at jeg har mange favoritter, men den absolutte favoritten er "My Sister's Keeper". Den er så utrolig nydelig og ærlig. Dyktige skuespillere, spennende scener og nydelig filmmusikk. Min favorittscene må være da faren tar med seg Anna, Jesse og Kate (barna) på stranda og den fine sangen til Edwina Hayes "Feels like home" spilles av. En av verdens fineste filmscener helt klart. I hvert fall i mine øyne.

Har du sett "My Sister's Keeper"? Hva syns du om den? Nei, nå skal jeg se fimen for minst sjette gang. Går aldri lei!

KOMMENTER HER!

En ung jentes siste ord

Hey dere! Nå sitter jeg og er helt fanget i boka til Regine Stokke - "En ung jentes siste ord." Jeg var jo en fast leser av bloggen hennes, men det er veldig annerledes å sitte å lese alle blogginnleggene hennes på nytt. Det er jo også noen "nye" tekster, blant annet fra dagboken til moren og andre tekster av Regine, som også så absolutt får deg til å svelge tårene som gjemmer seg bak øyelokkene. Regine var så flink til å uttrykke seg! Det er litt fælt å lese at hun hadde stor tro på at hun kom til å vinne over monstersykdommen, når jeg vet at hu ikke klarte det. Tenk hvor utrolig sterk hun var! Jeg blir helt målløs. Uansett, boken anbefales på det sterkeste.

dumme photobooth-blits. :(

Måtte du hvile i fred, Regine. Det har du i hvert fall fortjent.

Q; Har du lest boken hennes? Leste du bloggen hennes?

KOMMENTER HER!

Learn something every day

En fantastisk og fargerik "blogg" med nye tegninger hver dag med en fakta du sjelden vet om fra før. Lyst til å lære noe hver dag? Ta en tur innom! HER er linken. Du kan også bestille bildene på trykk på t-skjorter, hettegensere, body til baby, nett osv.

Legger ut noen av de morsomme bildene her, jeg.

Haha, random.

="/

Q; Visste du noe av dette? Har du vært innom siden før?

KOMMENTER HER!

Piahysj

Jeg snublet over bloggen til Pia ved en ren tilfeldighet, men etter hvert som jeg leste nedover ble jeg både fanget av den utroligsupre skrivemåten hennes, bildene og den fantastiske stlen hennes. Piltasten fløy rundt omkring på bloggen hennes og så begynte jeg å lese om henne. Forbausende nok er vi utrolig like på noen områder. Og svært ulike på andre. Men jeg kjente meg allikevel litt igjen.

"Jeg vil på en side ha en flott utdannelse, gjøre det bra i denne bittelille, men for meg betydningsfulle, delen av verden. Få meg en hyggelig leilighet, etterhvert få barn, leve med økonomisk stabilitet, kunne kjøpe meg fine ting ? for jeg liker tross alt å være fin. Og jah, kjøre løpet etter boka. På den annen side vil jeg drite i alt som heter utdannelse fordi det kan oppleves som en nødvendighet man må ha for å passe inn i dette systemet vi lever i. Jeg vil ikke ha ting og forsøple og konsumere som en idiotisk sau. Jeg vil lese og lære, men fordi jeg nyter det selv. Reise og samle på møter med spennende og betydningsfulle mennesker som kan gi meg noe nytt. Jeg er twofaced, og jeg kan ikke få begge deler. Være en åndelig og spirituell hippie med 40 par sko, 3 skap fulle av klær og sminke her i fra og til månen? Me dunno. Do you?" - wow, går det an å skrive det på en bedre måte?


Definitivt verdt en kikk !

KOMMENTER HER!

Ukens sminketips - vask sminkekostene dine!

En slik ting er sikkert kjent for deg. Kanskje du har hatt sminkemappe med koster og ulike produkter i mange år eller kanskje du nylig har gått til anskaffelse av en? Uansett burde du vite en ting. Du BØR vaske alle sminkekostene dine minst én gang i uka. Hvorfor? Jo, trenger jeg egentlig å svare på det? Hvor mange ganger har du vel ikke sett på kosten din og tenkt "huff, den er møkkete"? Men selvfølgelig er det ikke bare for utseendes skyld. En kost blir etter mye bruk FULL av bakterier og gammel olje fra sminkeproduktet, fester seg både i selve produktet og gjør det dårligere og også på huden din. Har du lyst til å lære det nå? Hvordan? Nei, det har jeg tenkt til å vise deg nå.

Det du trenger er:

Shampo - jeg har brukt en aloe vera shampo, men det er akkurat samme hvilken!

Sminkekoster

Vann og papir som kostene skal ligge å tørke på etter at du har vasket de.

1. Ta litt shampo (merk deg LITT) i håndflaten din og dypp kosten oppi slik;

2. Vask kosten og gni ordentlig slik at du ser at vannet blir skittent når det renner ned fra kosten.

3. Legg kosten på papirtørkle og la den luft tørke over natten.

Gjør så det samme med alle de andre kostene. Hvis du har solpudder/pudder/foundation padd, bør du ta shampo PÅ den i steden for i håndflaten slik;

Så kan du beundre alle de nyvaskete kostene dine som både FØLES mykere og bedre ut og ser så mye bedre ut.

Legg forresten merke til at den HVITESTE padden på bilder ovenfor er den samme padden som på bildet over der igjen!

Visste du dette?

KOMMENTER HER!

New favorite?

Snublet tilfeldig over denne fantastiske motebloggen og må si at jeg ble imponert over hennes syktkule klesstil. Falt pladask for mange av klærne hennes! Absolutt verdt en titt; myblomquist : )

KOMMENTER HER!

Linker - verdt å besøke

Blogger jeg finner inspirende/morsomme/utrolig bra/fine;

- piahysj.com
- supermarie.net
- nyheter24.se/modette/myblomquist
- nyheter24.se/modette/victoriatornegren
- arikanne.com
- tinkerbella.blogg.se
- drea.se
- dagensoutfit.notre.co
- idawulff.com
- sofsen.com
- livingdoll.blogg.no
- mird.blogg.no
- jensum.blogg.no
- freshege.blogg.no
- blekkblod.blogg.no
- cathrinenesset.blogg.no
Andre ting;
- net-a-porter.com
- flickr.com
- wehearit.com
Hva er dine favorittblogger/sider? :)

KOMMENTER HER!

Juliane Sofie


en sytten år gammel jente som blogger om litt forskjellige ting. foto, mote, skriving (noveller, dikt), bøker, verden & sånt er ting du kan her inne. hvis du er veldig søt og legger igjen en kommentar, får du en tilbake. håper dere liker bloggen min!

Søk i bloggen

Kategorier

Blogg, design/photoshop, Foto, Humor, Hverdag og andre stasiligheter, Juliane Sofie, Mote, klær, innkjøp, antrekk, Musikk, Tanker, Tegninger/skriblerier, Tips, Verden og sånt,

Arkiv

August 2011Juli 2011Mai 2011April 2011Mars 2011Februar 2011Januar 2011Desember 2010November 2010Oktober 2010September 2010August 2010

Widgets

Favorittbloggere

Elise, Frida, Hege, Ida-Marie, Isabella, Kristin , Madelene, Maja, Maja Vedå, Mathilde, Maud, Pia, supermarie, Synne,
hits